İhlas Haber Ajansı (İHA) Edirne muhabirlerinin sahadan aktardığı bilgilere göre, Edirne'de ticari taksi ile motosikletin çarpışması neticesinde trafik kazası meydana geldi. Kazada iki kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza Atatürk Bulvarı'nda Meydana Geldi

Olay, İstasyon Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre B.P. yönetimindeki 22 T 0438 plakalı ticari taksi ile A.K. idaresindeki 34 MZE 879 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü ve arkasındaki yolcu yaralandı.

Yaralılar Hastaneye Sevk Edildi

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Sağlık görevlilerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralılar ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ekipler kazayla ilgili inceleme başlattı.

Uzman Görüşü / Editör Yorumu

Trafik kazaları, özellikle kavşak ve bulvar geçişlerinde sürücülerin dikkatli olmasını zorunlu kılan durumlardır. Karayolları Trafik Kanunu gereğince sürücülerin hız limitlerine uyması ve geçiş önceliği kurallarına riayet etmesi can ve mal güvenliği açısından büyük önem taşımaktadır.