İhlas Haber Ajansı (İHA) Elazığ muhabirlerinin sahadan aktardığı bilgilere göre, Fırat Üniversitesi Konservatuvarı öğrencileri, günlük yaşamın koşturmacası içinde vatandaşlara moral vermek amacıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. Elazığ Belediyesi Abdullahpaşa hattında saat 18.30 seferini yapan otobüse binen öğrenciler, yolculuk sırasında enstrümanlar eşliğinde türkü söyleyerek toplu taşıma aracını bir anda müzik meclisine dönüştürdü.
Yolculardan Alkışlı Destek
Beklemedikleri bir sürprizle karşılaşan yolcular ilk anda şaşkınlık yaşasa da, ilerleyen dakikalarda türkülere alkışlarla eşlik etti. Öğrencilerin gerçekleştirdiği bu renkli etkinlik, otobüsteki vatandaşların yüzünü güldürdü ve samimi görüntülere sahne oldu.
Uzman Görüşü / Editöryel Değerlendirme
Toplu taşıma araçlarında gerçekleştirilen bu tür sosyal etkinlikler, şehir içi yolculukların monotonluğunu kırarak toplumsal moral ve kültürel etkileşimi artırmaktadır. Üniversite öğrencilerinin yerel dinamiklerle gerçekleştirdiği sanatsal faaliyetler, kent yaşamına renk katan örnek uygulamalar arasında yer almaktadır.

Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
Kanunlara aykırı, konuyla ilgisi olmayan, küfür içeren yorumlar onaylanmamaktadır. IP adresiniz kaydedilmektedir.