Nesine 2. Lig Beyaz Grup'un dördüncü haftasında Çorluspor 1947 ile karşılaşacak olan Elazığspor, bu mücadelenin hazırlıklarına kulüp tesislerinde devam ediyor.

ZORLU RAKİP ANALİZ EDİLDİ

Teknik Direktör Serdar Bozkurt, antrenman sonrasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, rakibin son haftalarda aldığı sonuçlara rağmen tehlikeli bir kadroya sahip olduğunu vurguladı. Bozkurt, "Fikstür bize hep böyle denk geldi. Yine buraya hedefe kurulmuş bir takım geliyor. Her ne kadar geçen hafta mağlup olsalar da oynadıkları oyun var" değerlendirmesinde bulundu.

İÇ SAHADA GALİBİYET HEDEFİ

Rakip takımın tecrübeli oyunculardan kurulu pas yapan bir ekip olduğuna dikkat çeken deneyimli teknik adam, sahada gerekli reaksiyonu göstereceklerini ifade etti. Bozkurt, hazırlıkların tüm detaylarıyla planlandığını belirterek, "Analizlerini yaptık, iyi bir maç bizi bekliyor. Ama içeride kazanmak istiyoruz" dedi.