İhlas Haber Ajansı (İHA) Afyonkarahisar muhabirlerinin sahadan aktardığı bilgilere göre, Emirdağ Sanayi Sitesi'nde yer alan bir oto elektrik dükkanında sobaya dökülen yanıcı maddenin parlamasıyla yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler dükkanı duman altında bıraktı.

Alevlerin Arasına Dalıp Aracı Kurtardılar

İş yerinde bakım aşamasında olan otomobilin alevlerin hedefi olma tehlikesini fark eden çalışanlar ve çevre esnafı hızlı bir şekilde harekete geçti. Vatandaşlar, el birliğiyle otomobili geriye doğru iterek güvenli bir şekilde dışarı çıkardı ve aracın yanmasını önledi.

O Anlar Kameraya Yansıdı

Yaşanan panik ve korku dolu anlar çevredeki bir başka esnaf tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. İş yerinde maddi hasara yol açan olayda şans eseri yaralanan olmadı.

Editör Notu

Sanayi sitelerindeki iş yerlerinde ısınma amacıyla kullanılan sobalarda yanıcı ve parlayıcı maddelerin bulundurulması ciddi güvenlik riskleri oluşturmaktadır. İş sağlığı ve güvenliği kuralları gereği bu tür maddelerin ısı kaynaklarından uzakta muhafaza edilmesi gerekmektedir.