İhlas Haber Ajansı (İHA) İstanbul muhabirlerinin sahadan aktardığı bilgilere göre, Eyüpsultan Beylerbeyi Caddesi üzerinde saat 08.00 sıralarında iki otomobil çarpıştı. F.A. yönetimindeki otomobil ile C.T. yönetimindeki araç, cadde üzerinde çarpışarak bariyerlere savruldu. Kazada, araçlardakiler ile bölgede arıza yapan trafik ışıklarını onarmaya gelen belediye personeli dahil toplam 4 kişi hafif yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralıları hastaneye kaldırdı.

Kaza Sonrasında Duygu Dolu Anlar

Çarpışmanın ardından araçta bulunan bir baba, korku yaşayan kızına sarılarak sakinleştirmeye çalıştı. Kazayı duyarak hızla olay yerine gelen anne ise sinir krizi geçirerek fenalaştı. Sağlık görevlileri, fenalaşan kadını kucaklayarak ambulansa taşıdı ve tedavi altına aldı.

Trafik Kontrollü Olarak Normale Döndü

Yaşanan kaza nedeniyle güzergahta uzun araç kuyrukları oluştu ve trafik yoğunluğu yaşandı. Hasar gören otomobillerin çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından bölgedeki ulaşım yeniden normale döndü. Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemeleri devam ediyor.

Uzman Görüşü / Editöryel Değerlendirme

Trafik ışıklarının devre dışı kalması gibi kentsil altyapı aksaklıkları, kavşak geçişlerinde sürücülerin geçiş önceliği kuralına uymasını zorunlu kılmaktadır. Karayolları Trafik Kanunu gereğince işaret cihazlarının çalışmadığı durumlarda sürücüler, kavşaklardaki diğer kurallara ve tabelalara riayet etmekle yükümlüdür.