İhlas Haber Ajansı (İHA) spor servisinin bildirdiği gelişmeye göre, Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Galatasaray ile Kasımpaşa bu akşam saat 20.00’de RAMS Park’ta karşılaşacak. Zorlu müsabakayı FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını Bersan Duran ile Murat Temel üstlenirken, mücadelenin dördüncü hakemliğini Muhammet Ali Metoğlu yapacak.
Hakem Kadrosu Netleşti
Karşılaşmanın hakem kadrosu futbolseverler tarafından merakla beklenirken, kritik mücadelede Video Yardımcı Hakem (VAR) olarak Portekizli hakem Gustovo Fernandes Correia görevlendirildi. Karşılaşmada AVAR olarak ise Çağdaş Altay sahada yer alacak.
Uzman Görüşü / Editör Yorumu
Trendyol Süper Lig’de kulüplerin kritik karşılaşmaları öncesinde yabancı VAR uygulaması ve hakem atamaları Türk futbol kamuoyunda sıkça tartışılan ve yakından takip edilen konular arasında yer alıyor. Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan bu tür atamalar, ligin rekabet seviyesini ve adil yönetim beklentisini doğrudan etkiliyor.
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
Kanunlara aykırı, konuyla ilgisi olmayan, küfür içeren yorumlar onaylanmamaktadır. IP adresiniz kaydedilmektedir.