İhlas Haber Ajansı (İHA) spor servisinin bildirdiği gelişmeye göre, Türkiye Basketbol Ligi’ne şampiyonluk hedefiyle giren Gaziantep Basketbol, 4. hafta mücadelesinde sahasında Yalova Haremspor ile karşı karşıya geldi. Kamil Ocak Spor Salonu’nda oynanan çekişmeli müsabaka, ev sahibi ekibin 70-67’lik üstünlüğüyle tamamlandı.
Kamil Ocak Spor Salonu’nu dolduran taraftarlar, karşılaşma boyunca takımlarına büyük destek sağladı. Mücadeleyi Gaziantep Basketbol Onursal Başkanı ve Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Kulüp Başkanı İrfan Karakuzulu ve Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz da tribünden takip etti.
Soyunma Odasında Tebrik Kutlaması
Karşılaşmanın ardından soyunma odasına inen Onursal Başkan Umut Yılmaz, teknik heyet ve oyuncuları tebrik ederek başarı diledi. Sahada son düdüğe kadar mücadele eden bir takım izlediklerini belirten Yılmaz, taraftarlara da teşekkür etti ve hedeflerinin Süper Lig olduğunu vurguladı.
Bu sonuçla ligdeki üçüncü galibiyetini elde ederek 3. sıraya yerleşen kırmızı-siyahlı ekip, ligin 5. haftasında deplasmanda Mersin Spor ile karşılaşacak.
Uzman Görüşü / Editör Yorumu
Türkiye Basketbol Ligi, Süper Lig’e yükselme mücadelesi veren köklü kulüplerin rekabetine sahne olmaktadır. Sezon boyunca oynanan her karşılaşma, takımların play-off ve doğrudan yükselme iddiaları açısından büyük önem taşır.




Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
Kanunlara aykırı, konuyla ilgisi olmayan, küfür içeren yorumlar onaylanmamaktadır. IP adresiniz kaydedilmektedir.