GÜNEY EGE'DE KALKINMA HAMLESİ
Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) Genel Sekreteri Ümit Gülyağı, Muğla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Zahide Altınok ile birlikte Bodrum Esnaf, Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BESİAD) tarafından düzenlenen İş Bulma Kurumu ve GEKA Buluşması programına katılım sağladı.
BÖLGESEL POTANSİYEL HAREKETE GEÇİRİLİYOR
Bodrum’da gerçekleştirilen etkinlikte önemli açıklamalarda bulunan GEKA Genel Sekreteri Ümit Gülyağı, Güney Ege Bölgesi’nin sahip olduğu güçlü potansiyelin harekete geçirilmesi ve bölgesel kalkınmanın güçlendirilmesi amacıyla yürütülen faaliyetler hakkında katılımcılara kapsamlı bilgiler aktardı.
YATIRIM TEŞVİKLERİ VE YENİ DESTEKLER
Gülyağı, gerçekleştirdiği konuşmasında yatırım teşvikleri, Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı ile yeşil ve dijital dönüşüm danışmanlık destekleri başta olmak üzere GEKA’nın iş dünyasına yönelik sunduğu tüm faaliyetleri detaylı bir şekilde anlattı.
BODRUM İÇİN YENİ YATIRIM FIRSATLARI
Bodrum iş dünyasının gelişimine ve sürdürülebilir büyümesine katkı sağlayacak verimli bir buluşma gerçekleştirildiğini belirten Gülyağı, "Ajansımız Güney Ege’de bölgesel kalkınmayı artırmak, illerimizin potansiyelini harekete geçirmek için çalışmalarına devam ediyor" dedi.



Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
Kanunlara aykırı, konuyla ilgisi olmayan, küfür içeren yorumlar onaylanmamaktadır. IP adresiniz kaydedilmektedir.