İhlas Haber Ajansı (İHA) Hakkari muhabirlerinin sahadan aktardığı bilgilere göre, gece boyunca etkili olan yağışlı hava, sabah saatlerinde kentin yüksek kesimlerinde kar yağışına dönüştü. Kent merkezini çevreleyen dağların beyaza bürünmesiyle birlikte doğaseverler ve bölge halkı manzarayı ilgiyle takip etti.

Erken Gelen Kar Sürprizi Heyecan Yarattı

Sabah saatlerinde yüksek kesimlerde karla karşılaşan vatandaşlar, ekim ayının ilk günlerinde bu manzarayı görmenin şaşkınlığını ve heyecanını yaşadıklarını ifade etti. Bölge sakinleri, yağışın önceki yıllara kıyasla oldukça erken başladığını vurguladı.

Sümbül ve Küre Dağları Beyaz Örtüyle Kaplandı

3 bin 457 metre rakımlı Sümbül Dağı'nın zirvesine komşu Küre Dağı'nın da beyaz örtüyle kaplandığı görüldü. Yöre halkından bazı vatandaşlar,