İhlas Haber Ajansı (İHA) Hatay muhabirlerinin sahadan aktardığı bilgilere göre, Hatay’ın Erzin ilçesinde kafası römorka sıkışan bir inek, ekiplerin zamanında müdahalesiyle sağ salim kurtarıldı.
Hürriyet Mahallesi’nde yaşanan olayda, büyükbaş hayvanın demir yığınına sıkıştığını gören vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri, hayvanı bulunduğu yerden kurtarmak için çalışma başlattı.
Kurtarma Çalışması Başarıyla Tamamlandı
Ekiplerin titiz müdahalesi neticesinde sıkıştığı noktadan çıkarılan inek, herhangi bir yara almadan sahibine teslim edildi.
Uzman Görüşü / Editöryel Değerlendirme
Belediye bünyesinde faaliyet gösteren kurtarma ekipleri, bu tür kentsel ve kırsal asayiş olaylarında hayvanların zarar görmemesi için özel ekipmanlar kullanmaktadır. İlgili yerel yönetim birimleri, vatandaşlardan gelen bu tarz ihbarlara hızlı şekilde müdahale ederek olası can kayıplarının önüne geçmektedir.

Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
Kanunlara aykırı, konuyla ilgisi olmayan, küfür içeren yorumlar onaylanmamaktadır. IP adresiniz kaydedilmektedir.