İhlas Haber Ajansı (İHA) Isparta muhabirlerinin sahadan aktardığı bilgilere göre, Türkiye Karate Federasyonu tarafından hayata geçirilen Spor Toto Yıldızlar Ligi 3. etap müsabakaları, 10-11 Ekim 2026 tarihlerinde 7 farklı bölgede eş zamanlı olarak organize edildi. İzmir ayağı Torbalı Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvada, toplam 8 ilden 51 kulüp ve 782 sporcu ter döktü. Organizasyonda Isparta temsilcisi Karakaş Spor Kulübü, 33 sporcusuyla 46 farklı kategoride podyuma çıktı.
Müsabakalarda Büyük Başarı
Şampiyonada üstün bir performans sergileyen kulüp sporcuları, turnuvayı 24 altın, 8 gümüş ve 11 bronz madalya ile tamamladı. Elde edilen bu sonuçların ardından Karakaş Spor Kulübü, genel klasmanda üçüncü sırada yer alarak önemli bir dereceye imza attı.
Uzman Görüşü / Editör Yorumu
Karate branşı, ülkemizde altyapı ligleri ve bölgesel turnuvalarla genç sporcuların gelişimine katkı sağlayan köklü olimpik spor dalları arasında yer almaktadır. Federasyon faaliyet takviminde yer alan bu tür ligler, kulüplerin sporcu havuzunu genişletmesi açısından önem taşır.


Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
Kanunlara aykırı, konuyla ilgisi olmayan, küfür içeren yorumlar onaylanmamaktadır. IP adresiniz kaydedilmektedir.