İsrail'de "savaş kabinesi" olarak adlandırılan "Acil Durum Hükümeti" bakanlarından Benny Gantz'ın, Gazze saldırıları devam ederken Başbakan Binyamin Netanyahu'nun görevde kalmasından yana olduğu belirtildi.
İsrail basınında yayımlanan bir haberde, eski Savunma Bakanı ve "savaş kabinesi" üyesi Gantz'ın Gazze'ye yönelik saldırılar sırasında Netanyahu'nun koltuğunda kalmasını desteklediği aktarıldı.Haberde, Gantz'ın çevresiyle yaptığı özel görüşmelerde "savaş zamanında" başbakanın değiştirilemeyeceğini söylediği ifade edildi.
İsrail basınında, Gazze'ye yönelik saldırıların sonlanmasının ardından ülkede erken seçime gidilebileceği ve Netanyahu'nun başbakanlık koltuğunu kaybedebileceğine ilişkin haberler yayımlanıyor.
AA
İsrail eski Savunma Bakanı, Gazze'ye saldırılar sırasında Netanyahu'nun görevden alınmasına karşı
İsrail'de "savaş kabinesi" olarak adlandırılan "Acil Durum Hükümeti" bakanlarından Benny Gantz'ın, Gazze saldırıları devam ederken Başbakan Binyamin Netanyahu'nun görevde kalmasından yana olduğu belirtildi
Haber Kaynağı Bilgisi
Bu haber, NetHaber Arşiv tarafından yayımlanan içerik ve/veya kamuya açık bilgiler esas alınarak hazırlanmıştır.
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
Kanunlara aykırı, konuyla ilgisi olmayan, küfür içeren yorumlar onaylanmamaktadır. IP adresiniz kaydedilmektedir.