İhlas Haber Ajansı (İHA) İstanbul muhabirlerinin sahadan aktardığı bilgilere göre, İstanbul'un Maltepe ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle bina çöktü.
Olay yerine çok sayıda arama kurtarma ve sağlık ekibi sevk edilirken, bölgedeki çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor.
Vali Gül'den İlk Açıklama
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İstanbul Valisi Davut Gül, enkaz altındaki arama kurtarma çalışmalarının sürdüğünü belirterek, 2 kişinin hayatını kaybettiğini ve 3 kişinin kayıp olduğunu duyurdu.
Uzman Görüşü / Editör Yorumu
Bu tür yapı çökmelerinde, arama kurtarma faaliyetlerinin ilk saatleri hayati önem taşımaktadır. Yetkili kurumlar, olay yerindeki güvenlik önlemlerini üst seviyede tutarak çalışmalarını sürdürmektedir.
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
Kanunlara aykırı, konuyla ilgisi olmayan, küfür içeren yorumlar onaylanmamaktadır. IP adresiniz kaydedilmektedir.