İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde çıkan ormanlık alandaki yangınla birlikte bir orman yangını da Bornova ilçesinde meydana geldi. Yangın, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesinin ardından kontrol altına alındı. Bornova ilçesinde saat 11.00'de Erzene Mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı. İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri alevlere, 2 uçak 6 helikopter, 16 arazöz, 4 su ikmal, 2 dozer ile müdahale etti. Yangın ekiplerin havadan ve karadan müdahalesinin ardından kontrol altına alınırken, bölgede soğutma çalışmalarının sürdüğü bildirildi.
İHA
İzmir'de ikinci orman yangını kontrol altında
İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde çıkan ormanlık alandaki yangınla birlikte bir orman yangını da Bornova ilçesinde meydana geldi. Yangın, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesinin ardından kontrol altına alındı.
Haber Kaynağı:
Haber içeriği ve/veya medya materyalleri(fotoğraf, video) NetHaber Arşiv (NetHaber) tarafından sağlanmıştır. Yayınlayan: NET HABER Editör Masası (AI Editoryal Katkısıyla).
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
Kanunlara aykırı, konuyla ilgisi olmayan, küfür içeren yorumlar onaylanmamaktadır. IP adresiniz kaydedilmektedir.