ZORLU MÜCADELE SAAT 15.00'TE
TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Karşıyaka, ligin 5. hafta karşılaşmasında yarın Kepez Spor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Kepez Hasan Doğan Stadyumu'nda oynanacak müsabaka saat 15.00'te başlayacak. Karşılaşmayı Ankara bölgesi hakemlerinden Adem Güneş yönetecek.
İZMİR TEMSİLCİSİ İLK GALİBİYETİNİ ARIYOR
Ligdeki ilk 4 haftada galibiyet sevinci yaşayamayan Karşıyaka, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 2 puan topladı ve 15. sırada yer aldı. Bu süreçte Teknik Direktör Burhanettin Basatemür ile yollarını ayıran İzmir temsilcisi, takımın başına Zafer Uysal'ı getirdi. Yeşil-kırmızılı ekip, yeni teknik direktörü yönetimindeki ilk maçından 3 puanla ayrılarak bu sezonki ilk galibiyetini almayı hedefliyor.
KEPEZ SPOR DA 3 PUAN PEŞİNDE
Ev sahibi Kepez Spor da rakibi gibi bu sezon henüz galibiyetle tanışamadı. İlk 4 haftada 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Antalya temsilcisi, 2 puanla Karşıyaka'nın bir basamak gerisinde 16. sırada bulunuyor. Ev sahibi ekip de bu müsabakadan galibiyetle ayrılmayı amaçlıyor.

Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
Kanunlara aykırı, konuyla ilgisi olmayan, küfür içeren yorumlar onaylanmamaktadır. IP adresiniz kaydedilmektedir.