KÜTAHYA JANDARMASINDAN OPERASYON
Kütahya'da eylül ayı boyunca yürütülen güvenlik operasyonlarında, çeşitli suçlardan aranan 73 şahıs yakalanarak adalete teslim edildi. Şüphelilerden 38'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kütahya İl Jandarma Komutanlığı bünyesindeki Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ile ilçe jandarma birimleri, aranan kişilerin yakalanması amacıyla saha ve istihbarat faaliyetlerine hız kesmeden devam etti.
ADLİ SÜREÇ VE SERBEST BIRAKILMALAR
Gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde yakalanan 73 şüpheliden 38'i, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. Diğer yandan, yakalanan şahıslardan 30'u ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılırken, 5 kişi ise para cezalarını ödemesinin sonrasında serbest kaldı.
Kütahya İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan resmi açıklamada, asayişin ve kamu düzeninin korunması amacıyla denetimlerin kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı. Açıklamada, istihbari çalışmalar ile teknolojik imkanların en üst düzeyde kullanılmaya devam edileceği bildirildi.
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
Kanunlara aykırı, konuyla ilgisi olmayan, küfür içeren yorumlar onaylanmamaktadır. IP adresiniz kaydedilmektedir.