PROGRAMIN KAPSAMI GENİŞLETİLDİ
Tekno-güzellik şirketi L’Oréal, grubun sürdürülebilir inovasyona yönelik programı L’AcceleratOR’un ikinci dönemine katılmak üzere 8 ülkeden seçilen 13 öncü şirketi açıkladı. L’Oréal’in sürdürülebilirlik vizyonunu desteklemek üzere 100 milyon euro fonla hayata geçirilen program; iklim, doğa ve döngüsellik alanlarındaki en acil sorunlara çözüm getirmeyi amaçlıyor.
KÜRESEL KAYNAKLARA ERİŞİM FIRSATI
Program kapsamında seçilen ortaklar, Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL) inovasyon ekibinin liderliğinde yoğun bir hızlandırma sürecine girecek. Katılımcılar, 6 ila 9 ay sürecek pilot projeleri hayata geçirmek için şirketin küresel kaynaklarına erişim fırsatına sahip olacak.
YÖNETİCİLERDEN AÇIKLAMALAR
L’Oréal Kurumsal Sorumluluk Direktörü Ezgi Barcenas, programın girişimci üreticiliğini ve bilimsel ilerlemeyi bir araya getirdiğini belirtti. CISL İnovasyondan Sorumlu Genel Müdür James Cole ise titiz bir seçim sürecinin ardından projeleri hayata geçirmekten büyük heyecan duyduklarını ifade etti.
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
Kanunlara aykırı, konuyla ilgisi olmayan, küfür içeren yorumlar onaylanmamaktadır. IP adresiniz kaydedilmektedir.