İhlas Haber Ajansı (İHA) spor servisinin bildirdiği gelişmeye göre Kocaelispor, Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında sahasında Göztepe ile oynayacağı mücadelenin hazırlıklarına Körfez Brunga Tesisleri’nde devam etti. Teknik Direktör Selçuk İnan yönetimindeki idmanda sakatlığı bulunan Matej Maglica bireysel çalışırken, Bruno Petkovic çalışmada yer almadı. Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İspanyol orta saha oyuncusu Mahamadou Susoho, Beşiktaş maçı ve Göztepe karşılaşması hakkında konuştu.
Beşiktaş Maçının Hakkı Beraberlikti
Deplasmanda 2-1 mağlup oldukları Beşiktaş mücadelesini değerlendiren Susoho, takım olarak iyi bir performans sergilediklerini vurguladı. Özellikle ikinci yarıda ilk yarıya kıyasla çok daha etkili bir futbol ortaya koyduklarını belirten futbolcu, karşılaşmanın hakkının aslında beraberlik olduğunu ifade etti. Direkten dönen şutuna da değinen Susoho, şanssız bir gün geçirdiğini ancak çalışmaya devam ederek bu şanssızlığı kırmak istediğini söyledi.
Form Grafiği ve Göztepe Hedefi
Yükselen form grafiğini teknik direktörünün ve takım arkadaşlarının kendisine duyduğu güvene bağlayan genç oyuncu, saha içindeki uyumun başarıyı getirdiğini dile getirdi. Ligin 8. haftasında 18 Ekim Pazar günü saat 16.00’da oynayacakları Göztepe maçının önemine dikkat çeken Susoho, sahadan 3 puanla ayrılarak taraftarları mutlu etmek istediklerini sözlerine ekledi.
Uzman Görüşü / Editör Yorumu
Trendyol Süper Lig’de mücadele eden Kocaelispor, sezonun ilk haftalarında istikrarlı bir grafik çizerek üst sıralara tırmanmayı hedefliyor. Teknik direktör değişimi ve kadro istikrarı, kulüplerin ligdeki performansını doğrudan etkileyen temel unsurlar arasında yer alıyor.



Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
Kanunlara aykırı, konuyla ilgisi olmayan, küfür içeren yorumlar onaylanmamaktadır. IP adresiniz kaydedilmektedir.