Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü'ne özel Mersin Deniz Müzesi'nde ücretsiz konser gerçekleştirecek. MDOB'tan yapılan açıklamaya göre, vatan üzerine yazılmış, milli birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmek amacı ile gerçekleşecek konserde, solist sanatçılar soprano Avşin Dilara Kaymak, tenor Orhan Güllüler ve bas Serkan Sevinç'e, piyanoda Artem Reutov eşlik edecek. 15 Temmuz Pazartesi saat 14:00'de ücretsiz olarak Mersin Deniz Müzesi'nde gerçekleşecek olan konser, Mersinli sanatsever ile buluşacak.
İHA
MDOB, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Konseri gerçekleştirecek
Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü'ne özel Mersin Deniz Müzesi'nde ücretsiz konser gerçekleştirecek.
Fotoğraflar
1 görselHaber Kaynağı:
Haber içeriği ve/veya medya materyalleri(fotoğraf, video) NetHaber Arşiv (NetHaber) tarafından sağlanmıştır. Yayınlayan: NET HABER Editör Masası (AI Editoryal Katkısıyla).
Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
Kanunlara aykırı, konuyla ilgisi olmayan, küfür içeren yorumlar onaylanmamaktadır. IP adresiniz kaydedilmektedir.