GÖREVE YENİ BAŞLAYAN BAŞSAVCIDAN VEFA ZİYARETİ
Niğde Cumhuriyet Başsavcılığı görevine yeni atanan Aydın Tuncay, 15 Temmuz darbe girişiminin kahramanı Ömer Halisdemir’in kabrini ziyaret etti. Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesinde gerçekleştirilen anlamlı ziyarete adli ve yerel protokol üyeleri de eşlik etti.

PROTOKOL VE YÜKÜMLÜLERDEN ŞEHİTLİKTE BAKIM ÇALIŞMASI
Ziyaret programı kapsamında Niğde Denetimli Serbestlik Müdürlüğü bünyesindeki yükümlüler tarafından şehitlikte kapsamlı bir temizlik çalışması yapıldı. Şehit kabirleri ve çevreleri özenle temizlenerek bakımları gerçekleştirildi. Başsavcı Tuncay ve beraberindeki heyet, Ömer Halisdemir ile annesi Fadimana Halisdemir’in mezarlarını ziyaret edip kabirleri suladı.
KUR’AN-I KERİM TİLAVETİ VE DUALARLA ANILDI
Heyet, kahraman şehidin kabrinin yanı sıra çevrede bulunan diğer şehit kabirlerini de sulayarak dualar okudu. Yapılan Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından tüm şehitler rahmet ve minnetle yâd edildi. Ziyaretin ardından heyet, şehit Ömer Halisdemir’in babası Hasan Hüseyin Halisdemir’i evinde ziyaret ederek aileye taziyelerini iletti.

Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
Kanunlara aykırı, konuyla ilgisi olmayan, küfür içeren yorumlar onaylanmamaktadır. IP adresiniz kaydedilmektedir.