İhlas Haber Ajansı (İHA) Eskişehir muhabirlerinin sahadan aktardığı bilgilere göre, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, mahalle buluşmaları kapsamında Emek Mahallesi Hanım Evi'ni ziyaret ederek kadınlarla kahvaltı programında bir araya geldi.
Cumhuriyet Bayramı Buluşması
Cumhuriyet’in 103’üncü yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte Başkan Kurt, mahalle sakini kadınlarla sohbet etti ve genel konulara dair beklentileri dinledi. Katılımcılar, görüş ve önerilerini doğrudan iletme imkanı buldu.
Mahalle Buluşmaları Sürecek
Programda konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, kendilerini ağırlayan kadınlara teşekkür ederek, "Cumhuriyet Bayramı’nı birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Kurt, belediye olarak vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceklerini belirtti.
Uzman Görüşü / Editöryel Değerlendirme
Yerel yönetimlerin mahalle düzeyinde düzenlediği bu tür buluşmalar, vatandaşların yerel hizmetlere doğrudan erişimini artırmaktadır. Halk meclisleri ve mahalle evleri, katılımcı belediyecilik anlayışının hayata geçirilmesinde önemli birer kamusal alan işlevi görmektedir.



Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
Kanunlara aykırı, konuyla ilgisi olmayan, küfür içeren yorumlar onaylanmamaktadır. IP adresiniz kaydedilmektedir.