MAÇIN ARDINDAN İLK DEĞERLENDİRME

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un 2. haftasında Sakaryaspor, sahasında Adana 01 Futbol Kulübü SK’yı 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Sakaryaspor Teknik Direktörü Ümit Bozkurt, galibiyeti değerlendirdi.

YENİ TAKIM VE TARAFTAR BULUŞMASI

Bozkurt, yepyeni bir kadro kurduklarını belirterek, yeni takımın ilk kez taraftarıyla buluşmasının çok değerli olduğunu vurguladı. İlk yarıdaki durgunluğun ardından ikinci yarıda disiplini elden bırakmadıklarını ifade etti.

İKİNCİ YARIDAKİ BASKI VE GALİBİYET

Teknik adam, "İkinci yarı oyuna giren arkadaşlarımızın da ritmiyle, oyunun ritmi de düzeldi. Rakibe son 15-20 dakika ciddi baskılar kurduk. Rakibin 10 kişi kalması da bizim zorlamamız ile oldu" dedi.

FUTBOLCULARA VE TARAFTARA TEŞEKKÜR

Bozkurt, maçın sonuna kadar mücadele eden futbolcularını kutlarken, maça gelen taraftarları mutlu etmenin kendileri için çok önemli olduğunu sözlerine ekledi.