İhlas Haber Ajansı (İHA) spor servisinin bildirdiği gelişmeye göre, Trendyol 1. Lig’in 14. haftasında Sarıyer ile Iğdır FK karşı karşıya geldi. Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda oynanan çekişmeli mücadele 1-1’lik beraberlikle sonuçlandı.
Maçın Önemli Anları Ve Goller
Karşılaşmanın ilk yarısında taraflar gol bulamazken, 40. dakikada Sarıyer adına Serdar’ın pasında Camara’nın vuruşunda kaleci Sehic gole izin vermedi. İkinci yarıda vites artıran ev sahibi ekip, 67. dakikada Eşref Korkmazoğlu’nun ceza sahası sol çaprazından attığı sert şutla 1-0 öne geçti.
Iğdır FK bu gole 72. dakikada yanıt verdi. Arda’nın şutunda kaleci Sehic’ten dönen topu iyi değerlendiren Serdar Gürler meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Hakem Hakan Ülker’in ilk başta ofsayt gerekçesiyle iptal ettiği gol, VAR incelemesinin ardından geçerlilik kazandı ve skor 1-1 oldu. Müsabakanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca taraflar sahadan birer puanla ayrıldı.
Uzman Görüşü / Editöryel Değerlendirme
Trendyol 1. Lig, Türkiye futbol liglerinin en üst düzey ikinci seviyesini oluşturmaktadır. Sezon boyunca takımların aldığı her puan, Süper Lig’e yükselme mücadelesi ve ligde kalma barajı açısından kritik bir öneme sahiptir.



Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
Kanunlara aykırı, konuyla ilgisi olmayan, küfür içeren yorumlar onaylanmamaktadır. IP adresiniz kaydedilmektedir.