İhlas Haber Ajansı (İHA) spor servisinin bildirdiği gelişmeye göre, Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında Göztepe’yi konuk etmeye hazırlanan Kocaelispor, Körfez Brunga Tesisleri’nde çalışmalarını sürdürürken Teknik Direktör Selçuk İnan basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İnan, Beşiktaş karşılaşmasındaki performansı, yaklaşan Göztepe mücadelesini ve kadro yapısını değerlendirdi.

Sahada Her Şeyini Veren Bir Takım Hedefi

Beşiktaş karşısında takımının sergilediği oyundan memnun olduğunu ifade eden İnan, oyuncularının sahada büyük bir aidiyet duygusuyla mücadele ettiğini vurguladı. Zorlu rakiplere karşı oynadıklarını belirten deneyimli teknik adam, “Bizim için en önemlisi sahada her şeyini veren bir takım oluşturmak” diyerek futbolcularının isteğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Göztepe Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Göztepe’nin güçlü bir oyun yapısına sahip olduğunu belirten Kocaelispor çalıştırıcısı, ligdeki tüm karşılaşmaların büyük bir çekişmeye sahne olduğunu söyledi. Kendi sahalarında taraftarlarının desteğiyle galibiyete ulaşmayı hedeflediklerini kaydeden İnan, rakibin artılarını ve eksilerini analiz ederek maça hazırlandıklarını ifade etti.

Uzman Görüşü / Editör Yorumu

Trendyol Süper Lig, yüksek rekabet seviyesi ve takımlar arasındaki puan dengesizlikleriyle dikkat çeken zorlu bir lig maratonudur. Teknik direktörlerin maç sonu analizleri ve ara dönem hazırlıkları, sezonun genel gidişatını doğrudan etkileyen kritik unsurlar arasında yer almaktadır.