İhlas Haber Ajansı (İHA) Sivas muhabirlerinin sahadan aktardığı bilgilere göre, Sivas'ın Gürün ilçesinde Atatürk Bulvarı üzerinde iki aracın karışmasıyla trafik kazası yaşandı. Olayda E.A. kontrolündeki 79 AL 916 plakalı Fiat marka otomobil ile M.A. yönetimindeki 07 BFA 474 plakalı Volkswagen marka minibüs çarpıştı.

Kazada Yaralananların Durumu

Şiddetli çarpışmanın etkisiyle sürücülerin yanı sıra otomobil içerisinde yolcu olarak bulunan S.A. ile E.A. yaralandı. Çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlilerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralılar ambulanslarla ilçe hastanesine nakledildi.

İnceleme Başlatıldı

Hastanede tedavi altına alınan yaralıların genel sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Güvenlik güçleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Uzman Görüşü / Editör Yorumu

Trafik kazaları, özellikle şehir içi bulvarlarda hız sınırlarına uyulmaması ve kavşak noktalarındaki geçiş önceliği ihlalleri nedeniyle sıkça meydana gelmektedir. Karayolları Trafik Kanunu gereğince sürücülerin kavşaklarda ve bulvar geçişlerinde dikkatli olması hayati önem taşımaktadır.