OLAYIN GEÇMİŞİ VE İHBAR
Sivas’ın Divriği ilçesi kırsalında hayvancılık yapan E.B., 4 gün önce jandarmayı arayarak 11 aylık bebekleri Büşra’nın kayıp olduğu ihbarında bulundu. İhbar üzerine AFAD ve jandarma ekipleri kırsalda geniş çaplı arama çalışması başlattı. Aile ilk olarak bebeği yabani hayvanların kaçırabileceğini ileri sürdü.
ÇELİŞKİLİ İFADELER VE GÖZALTILAR
Ailenin çelişkili açıklamaları üzerine ifadesi alınan anne E.B. (27) bebeğin para karşılığı babası Y.B. tarafından satıldığını iddia etti. Anne, daha sonra ifade değiştirerek babanın bebeği öldürdüğü iddiasında bulundu. Soruşturma derinleştirilirken gözaltı sayısı 10’a yükseldi.
SAĞLIK KONTROLÜNE SEVK EDİLDİLER
Divriği İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde gözaltında tutulan şüphelilerden baba Y.B., İ.B. ve R.B. sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü. Öte yandan kadın şüpheli R.B. gazetecilerin "Bebek öldü mü, nerede?" sorularını yanıtsız bıraktı.


Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
Kanunlara aykırı, konuyla ilgisi olmayan, küfür içeren yorumlar onaylanmamaktadır. IP adresiniz kaydedilmektedir.