Zonguldak'ın Devrek ilçesinden yarışmaya katılan öğrenciler, Tokat ilinde düzenlenen hafızlık finalinde önemli bir derece elde ederek kente döndüler.
BÖLGE FİNALİNDE ÖNEMLİ BAŞARI
Diyanet İşleri Başkanlığı Kur’an Kursları Arası Hafızlık Yarışması kapsamında Tokat’ta gerçekleştirilen Bölge Finali, 14 ilin katılımıyla tamamlandı. Gürbüzler Köyü Kur’an Kursu öğrencisi Hafız Umut Kulak bölge finalini üçüncü olarak tamamlarken, Merkez Kız Kur’an Kursu öğrencisi Büşra Kocaman ise yarışmada dördüncü oldu. Öğrenciler bu sonuçla Zonguldak ve Devrek'in adını hafızlık alanında başarıyla duyurdu.
YETKİLİLERDEN TEBRİK
Tokat'taki yarışmadan derecelerle dönen öğrencileri kutlayan yetkililer, "Zonguldak’ı ve Devrek’i başarıyla temsil eden öğrencilerimize emek veren hocalarımızı ve ailelerini gönülden tebrik ediyoruz. Kur’an-ı Kerim yolunda gösterdikleri gayret ve elde ettikleri bu güzel dereceler bizleri gururlandırdı. Emeği geçen herkesten razı olsun" değerlendirmesinde bulundular.

Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yazın.
Kanunlara aykırı, konuyla ilgisi olmayan, küfür içeren yorumlar onaylanmamaktadır. IP adresiniz kaydedilmektedir.