SON DAKİKA:

Künye

İMTİYAZ SAHİBİ / Grantee
ZEMTA BİLİŞİM, YAZILIM EĞİTİM GÜVENLİK SİSTEMLERİ REKLAM BASIN YAYIN TİC. VE SAN. LTD ŞTİ.

GENEL YAYIN YÖNETMENİ / Editor in Chief
Zekeriya TAŞTAN
zekeriya@nethaber.com.tr

EDİTÖR
Emrah Bilgiç

GECE EDİTÖRÜ
Enes BİLGİÇ

REKLAM & TANITIM &REZERVASYON
Enes BİLGİN
reklam@nethaber.com.tr

HUKUK DANIŞMANI
Kahriman Hukuk Bürosu
Av. Kubilay Kahriman

MUHASEBE / MALİ MÜŞAVİR
Bilgin Mali Müşavirlik
Ahmet BİLGİN

ELEKTRONİK TEBLİĞAT ADRESİ (E-TEBLİĞAT)
25929-20088-17654

HABER AJANSI ABONELİKLERİ
Nethaber.com.tr
Anadolu Ajansı (AA)
İhlas Haber Ajansı (İHA)
Demirören Haber Ajansı (DHA)

abonesidir.

     

BASIN BÜLTENİ GÖNDERİM
Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz.
bulten@nethaber.com.tr

YAZILIM FİRMASI / SYSTEM MANAGEMENT
TUMEVA YAZILIM

SERVİS YER SAĞLAYICI / SERVİCE PROVİDER

ZEMTA BİLİŞİM, YAZILIM EĞİTİM GÜVENLİK SİSTEMLERİ REKLAM BASIN YAYIN TİC. VE SAN. LTD ŞTİ.
Konak Mah. Göl Sok. No:4 D:13 Nilüfer/BURSA
www.zemta.com
hizmet@zemta.com

Veri Merkezi: Netinternet Bilişim Teknolojileri Anonim Şirketi
 

ADRES & İLETİŞİM / ADDRESS & CONTACT

Konak Mah. Göl Sok. No:4 D:13 İpçi Konak Ofis İş Mrk. Nilüfer / BURSA / TÜRKİYE
Telefon: +90 224 250 16 45
GSM: +90 543 739 24 05
E-Mail : info@nethaber.com.tr

Haber İçeriği Kaldırma, Habere İtiraz, İhlal ve Telifler için;
yasal@nethaber.com.tr

YASAL UYARI © NETHABER.COM.TR TÜM HAKLARI SAKLIDIR.
Nethaber.com.tr’de yayınlanan haber ve görseller kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Nethaber.com.tr’de yayınlanan köşe yazılarının ve yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Web sitemiz dışındaki farklı sitelere yönlendirilen linklerin içeriklerinden, Nethaber.com.tr sorumlu tutulamaz.

YAYIN İLKELERİ
Basın Ahlak ilkelerine uymaya söz vermiştir ve bütün hakları saklıdır. Nethaber.com.tr Haber portalımız 5846 sayılı FİKİR ve Sanat Eserleri Yasası’na uygun olarak yayınlanmaktadır. Haber portalımızda yayınlanan haberler ve makaleler, kaynak gösterilmek ve link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir. Sitemiz üzerinde yayınlanan yazılar ve yorumlardan yazarlar sorumludur. Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Nethaber.com.tr sayfalarında yer alan harici linklerin sorumluluğunu almaz. Bu sitede yazılan yazı  ve yorumlardan yazarları sorumludur.

YASAL BİLDİRİMLER İÇİN
Nethaber.com.tr adlı haber sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı benimsemiştir. Sitemiz 5651 sayılı yasada tanımlanan ‘içerik sağlayıcı’ olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeble, sitemiz ‘uyar ve kaldır’ prensibini benimsemiştir. Herhangi bir haberden dolayı rahatsızlık yaşayan, haberin gerçekliğinden şüphe eden ve TELİFE konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal hakların çiğnendiğini düşünen hak sahipleri meslek birlikleri, kurum ya kuruluşlar yasal@nethaber.com.tr mail adresinden veya İLETİŞİM FORMU ile bize ulaşabilirler.

Buraya ulaşan şikayet ve talepleriniz avukatımız  Av. Kubilay Kahriman tarafından incelenecek ve ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden derhal kaldırılacaktır.

Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır.

Nethaber.com.tr harici linklerin sorumluluğunu almaz.

NET HABER® MARKA TESCİL HAKKI
“NET HABER” Markası “2017/34583” nolu başvuru ve “2017 34583” tescil numarası “14.09.2017” tarihinde “38.Sınıf Radyo ve televizyon yayın hizmetleri. Haberleşme hizmetleri (internet servisi sağlama hizmetleri dahil). Haber ajansı hizmetleri” – (NETHABER) “2013/61283” nolu başvuru ve “2013 61283” tescil numarası ile “20.06.2014” tarihinde 42. Sınıf  kapsamında “Türk Patent ve Marka Kurumu (Türk Patent Enstitüsü)” tarafından tesciline onay verilmiştir. “NET HABER” & “NETHABER) Markası Zemta Bilişim (Zekeriya TAŞTAN) tescilli markası olup, izinsiz kullanılması durumunda marka ve telif hakkı ihlallerinden dolayı yasal işlem başlatma hakkına sahiptir.