• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Genel
  3. 180 bin TL'ye elde ettiği görüntülerle eski eşinden şikayetçi oldu
Genel
Yayınlanma: 14 Nisan 2023 - 13:12
Güncelleme: 14 Nisan 2023 - 13:12

180 bin TL'ye elde ettiği görüntülerle eski eşinden şikayetçi oldu

Genel
14 Nisan 2023 - 13:12
Güncelleme: 14 Nisan 2023 - 13:12
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
180 bin TL'ye elde ettiği görüntülerle eski eşinden şikayetçi oldu

ZONGULDAK'ta, Y.Ç. (37), eski eşi İ.M.'de (26) olan 5 yaşındaki oğlunun yanında uyuşturucu madde içilip, kadın ve erkeklerin çocuğun önünde uygunsuz hareketler yaptığı ve pavyona götürüldüğüne dair görüntüleri delil olması için 180 bin TL'ye satın alıp, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Şikayet üzerine çocuk devlet korumasına alınarak sevgi evine yerleştirilirken, anne hakkında da 'Aile yükümlülüğünü ihmal' ve 'Uyuşturucu madde kullanmak' suçundan adli işlem başlatıldı.

Zonguldak'ta dini nikah ile 8 yıl birlikte yaşayan Y.Ç. ve İ.M., geçen yıl aralık ayında ayrıldı. Y.Ç. ve İ.M.'nin birlikteliğinde 6 yıl önce bir erkek çocukları dünyaya geldi. Y.Ç., ayrıldıktan sonra annesi İ.M.'de kalan çocuğuna kötü muamele yapıldığını ve yanında uyuşturucu madde kullanıldığını iddia etti. Y.Ç., bu süreçte çocuğa yönelik kötü muamele yapıldığı, yanında uyuşturucu madde içilip, erkek ve kadınların uygunsuz hareketlerde bulunduğu, pavyona götürüldüğüne dair görüntüler ile yazışmaları, eski eşinin arkadaşlarından 180 bin TL'ye satın aldı. Y.Ç., topladığı delillerle savcılığa suç duyurusunda bulundu.

ÇOCUĞUN YAŞADIĞI EVE OPERASYON 

Suç duyurusu üzerine İ.M.'nin evine Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Operasyonda evde uyuşturucu maddeler bulundu. İ.M.'ye 'Uyuşturucu madde kullanmak' ve 'Aile yükümlülüğünü ihmal' suçundan adli işlem yapıldı. Çocuk, 22 Mart'ta uğradığı kötü muamele ve yanında uyuşturucu madde kullanıldığının tespit edilmesiyle devlet korumasına alınarak sevgi evine yerleştirildi.

​180 bin TL karşılığında eski eşinin arkadaşlarından delil ve belgeler elde ettiğini belirten Y.Ç., "Ben hakkında çok fazla delil topladım. 180 bin liraya da aldım. Delilleri bulup savcılığa verince, oğlum sevgi evlerinde koruma altına alındı. Annesi serbest kaldı" diye konuştu. 

BABA İKİNCİ KEZ ŞİKAYETÇİ OLDU, ANNE KORUMA KARARI ALDIRTTI

Kendisine yönelik oğluyla ilgili tehdit mesajları aldığını öne süren Y.Ç., İ.M.'nin kendisine, "Bir daha polis veya savcılık beni çağırsın evladını 2 parça olarak alırsın bunu bil. İyi çalış bizi parasız bırakma. Sen çalış biz yeriz" dediğini iddia etti. Y.Ç., daha sonra eski eşi ve 8 arkadaşı tarafından kendisinden yüklü miktarda para istendiğini de iddia ederek, 'Tehdit', 'Hakaret', ve 'Şantaj' suçlamalarıyla eşi ve arkadaşlarından ikinci kez şikayetçi oldu. İ.M. ise eski eşinin şikayetinin ardından, Y.Ç.'ye yönelik uzaklaştırma kararı aldırdı. Y.Ç., eşinin arkadaşlarıyla birlikte uyuşturucu madde kullandığını belirterek, "Evlerine uyuşturucu operasyonu yapıldı, uyuşturucu çıktı. İçicilikten işlem yapıldı, yine serbest kaldılar" dedi.

'OĞLUMU AÇ BIRAKMIŞLAR'

Y.Ç., kötü bir ortamda olan oğlunu, görüntüleri bularak kurtardığını belirterek,

"Bir batağın içindeler. Ben bunların dışarıda gezmelerini değil de tutuklanmalarını istiyorum. Benim oğlumun gözyaşları aktı, oğlumu aç bırakmışlar. Benim oğlumu pavyonlara götürmüşler. Artık adaletin yerini bulmasını istiyorum. Kendi çocuğuna bunu yapan bir anne başkasının çocuğuna ne yapmaz. Adaletin yerini bulmasını istiyorum" dedi.
DHA

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Son Haberler
'MediaMarkt Türkiye İş Ortakları Buluşması'na dans eden insansı robot ilgi odağı oldu
'MediaMarkt Türkiye İş Ortakları Buluşması'na dans eden...
Sakarya'da aranan 376 kişi yakalandı
Sakarya'da aranan 376 kişi yakalandı
Ümraniye'de genç sporcular kros parkurunda yarıştı
Ümraniye'de genç sporcular kros parkurunda yarıştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TDT Zirvesi'nde aile fotoğrafı çektirdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TDT Zirvesi'nde aile fotoğrafı çektirdi
Bakan Fidan, TDT Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı'na katıldı
Bakan Fidan, TDT Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı'na katıldı
Piyasalarda gün ortası
Piyasalarda gün ortası

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi