• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Genel
  3. 28. Routes World 2023 yarın başlıyor
Genel
Yayınlanma: 14 Ekim 2023 - 13:09

28. Routes World 2023 yarın başlıyor

İGA'nın Üst Yönetici Vekili Selahattin Bilgen: - "Dünyanın her köşesinden sektör profesyonelleriyle havacılığın geleceğinin planlanacağı etkinlikler, paneller, toplantılar ve sunumlarla dolu, verimli bir üç gün olacak"

Genel
14 Ekim 2023 - 13:09
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) işbirliği ile küresel havacılık sektörünün en önemli etkinliklerinden biri kabul edilen 28. Routes World'e ev sahipliği yapacak.

İGA'dan yapılan açıklamaya göre, İstanbul Fuar Merkezi'nde yarın başlayacak Routes World 2023'te havacılığın küresel bağlamdaki geleceği tartışılacak.

Sektörün önde gelen havalimanları ve havayollarından 3 binden fazla üst düzey yöneticinin katılacağı Routes World'de, Türk Hava Yolları, Air France, easyJet, Delta Air Lines, Emirates, IndiGo, Japan Airlines, Qantas, ve Wizz Air'in de aralarında bulunduğu 250'den fazla hava yolu katılacak.

Yeni rota fırsatlarını keşfetmek için 10 binin üzerinde görüşmenin planlandığı 28. Routes World'un açılış töreninde, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İGA Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu'nun açılış konuşması yapması bekleniyor.

Törende, İGA Üst Yönetici (CEO) Vekili Selahattin Bilgen tarafından gerçekleştirilecek açılış konuşmasının akabinde "Istanbul is the New Cool" adlı panel düzenlenecek. Panele, TGA Genel Müdür Vekili Elif Balcı Fisunoğlu ve Selahattin Bilgen katılacak.

İGA Havacılık Geliştirme Direktörü Majid Khan da etkinlik kapsamında aynı gün düzenlenecek "Rota Planlama Sürecinin Geleceğinde Sırada Ne Var?" başlıklı panelde yer alacak.

Etkinliğin ikinci gününde, İGA Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu, BBC program sunucusu Aaron Heslehurst moderatorlüğündeki "Havalimanları ve Şehirler" başlıklı panele konuşmacı olarak katılacak. Aynı gün İGA Planlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Polat ise "Havalimanı Planlama ve Master Plan" konusunda düzenlenen panelde bir konuşma yapacak.

- Etkinlik 17 Ekim'e kadar sürecek

Etkinliğin sona ereceği 17 Ekim'de yapılacak devir teslim töreninde İGA, Routes World 2024 etkinliği için ev sahipliği görevini Bahreyn Havalimanı'na verecek.

İstanbul Fuar Merkezi'ndeki etkinlikte, Uluslararası Havalimanları Konseyi (ACI) World Genel Direktörü Luis Felipe de Oliveira, ACI Europe Genel Direktörü Olivier Jankovec, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, airBaltic Üst Yöneticisi Martin Gauss, Royal Jordanian Üst Yöneticisi Samer Majali, Bahrain Airport Company Üst Yöneticisi Mohamed Yousif AlBinfalah, Gulf Air Tİcari Genel Müdür Yardımcısı Dhaz Hunjan de konuşma yapacak.

- "Etkinliğin ev sahibi olmaktan mutluyuz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen İGA CEO Vekili Selahattin Bilgen, 28. Routes World'e ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Dünyanın her köşesinden sektör profesyonelleriyle havacılığın geleceğinin planlanacağı etkinlikler, paneller, toplantılar ve sunumlarla dolu, verimli bir üç gün olacak. Cumhuriyetimizin 100. yılında, İGA İstanbul Havalimanı olarak, dünya çapında havayolları, havalimanları ve havacılık paydaşlarını bir araya getiren bu etkinliğin ev sahibi olmaktan dolayı mutluyuz, gururluyuz." ifadelerini kullandı.


AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Son Haberler
İran'dan Netanyahu'nun gizli BAE ziyaretine sert tepki: "İsrail ile işbirliği yapanlar hesap verecek"
İran'dan Netanyahu'nun gizli BAE ziyaretine sert tepki: "İsrail...
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Yaşlı adamı tarlada bıçaklayarak öldüren şüpheli yakalandı
Yaşlı adamı tarlada bıçaklayarak öldüren şüpheli yakalandı
Bursa'da rekor ceza: 'Dur' ihtarına uymayan kadın sürücüye 550 bin TL cezai işlem uygulandı
Bursa'da rekor ceza: 'Dur' ihtarına uymayan kadın sürücüye...
BM, Kongo Demokratik Cumhuriyeti'ndeki 9 Barış Gücü askerini geri çekme kararı aldı
BM, Kongo Demokratik Cumhuriyeti'ndeki 9 Barış Gücü askerini geri çekme kararı aldı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi