• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Çevre
  3. Abant'ta Mart ayında kar sürprizi
Çevre
Yayınlanma: 07 Mart 2023 - 12:08

Abant'ta Mart ayında kar sürprizi

Bolu'nun en çok tercih edilen tabiat parkları arasında bulunan Abant Gölü Mili Parkı, Mart ayında yağan kar ile birlikte beyaz örtüyle kaplandı.

Çevre
07 Mart 2023 - 12:08
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Bolu'nun en çok tercih edilen tabiat parkları arasında bulunan Abant Gölü Mili Parkı, Mart ayında yağan kar ile birlikte beyaz örtüyle kaplandı.

Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden birisi, Bolu'nun doğa harikası Abant Gölü Milli Parkı, Mart ayında yağan kar yağışıyla birlikte beyaza büründü. Kent merkezine 35 kilometre uzaklıkta bulunan ve çevresi çam ağaçlarıyla kaplı tabiat parkta yeşil ile beyazın birlikteliği görsel şölen oluşturdu. Abant'a gelen tatilciler Mart ayında gördükleri kar manzarası eşliğinde göl çevresinde yürüyüş yaparak, doğanın tadını çıkardı. Göl çevresinde yürüyüş yapan, bol bol fotoğraf çektiren tatilciler, eşsiz manzaranın keyfini sürdü.

"Güzel bir ortam yakaladık"

İzmir'den Abant'a gelen Dursun Demir, "İzmir'de kar yok. Bu sene mevsimlerde değişti. Kuraklık var, susuzluk var. Burada şansımıza kar da yağdı. Güzel bir ortam yakaladık, her taraf kar. En son buraya 10 yıl önce gelmiştik" dedi.

"Doğa harikası"

Abant'ı çok sevdiğini ifade eden Minüre Demir, "Abant doğa harikası bir yer. Müthiş. Buraya ikinci gelişim. Kızıma hamileyken gelmiştim. Kızım şuan 10 yaşında. Yine geldik, yine geliriz" diye konuştu.

"Psikolojik olarak kötü olduğumuz için oradan biraz uzaklaştık"

Gaziantep'ten gelen depremzede Mustafa Bayel, "Abant çok güzel bir yermiş. Göl manzarası çok güzel, faytonla gezdik. Elektrikli faytonlar harika. Buralar çok güzel, herkesin gelmesi ve görmesi gerekir. Deprem bölgesinden geldik. Psikolojik olarak kötü olduğumuz için oradan biraz uzaklaştık ve rahatlama ihtiyacını hissettik. Gerçekten çok rahatladık. Oksijen ve bolca orman havasını çekiyoruz" şeklinde konuştu.

Berat Azda ise "Antalya'dan Abant'a geldik. Antalya'da kar olmadığı için Bolu'ya geldik. Çok temiz bir havası var" dedi.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Çorum semalarında Ay ve Venüs buluşması
Çorum semalarında Ay ve Venüs buluşması
Van semalarında hilal ay ve Venüs'ten görsel şölen
Van semalarında hilal ay ve Venüs'ten görsel şölen
Kırklareli semalarında hilal ve Venüs manzarası
Kırklareli semalarında hilal ve Venüs manzarası
Ay ile Venüs buluşması Muğla semalarında görsel şölene dönüştü
Ay ile Venüs buluşması Muğla semalarında görsel şölene dönüştü
Son Haberler
Devrilen motosikletten düşen genç yaralandı, annesi yanından ayrılmadı
Devrilen motosikletten düşen genç yaralandı, annesi yanından ayrılmadı
ABD ve İran arasında varılan 14 maddelik mutabakatın detayları belli oldu
ABD ve İran arasında varılan 14 maddelik mutabakatın detayları belli...
İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Bekayi, İran ve ABD'nin üzerinde anlaşmaya vardığı mutabakat zaptının her iki ülkenin devlet başkanları tarafından dijital olarak resmen imzalandığını ve yürürlüğe girdiğini açıkladı.
İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Bekayi, İran ve ABD'nin...
Navigasyon yanlış yolu gösterdi, dereye uçtu: 1 yaralı
Navigasyon yanlış yolu gösterdi, dereye uçtu: 1 yaralı
Niğde'de 3 aracın çarpıştığı kazada 1'i ağır 10 kişi yaralandı
Niğde'de 3 aracın çarpıştığı kazada 1'i ağır 10 kişi...
TÜGİAD Başkanı Çevikel'den işveren EYT'lilere 'maaş bağışı' çağrısı
TÜGİAD Başkanı Çevikel'den işveren EYT'lilere 'maaş bağışı' çağrısı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi