• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Çevre
  3. ABB'nin yol çalışmasından sonra binasını iki kere kanalizasyon suları basan vatandaş isyan etti
Çevre
Yayınlanma: 26 Temmuz 2026 - 21:43
Güncelleme: 27 Temmuz 2026 - 00:58

ABB'nin yol çalışmasından sonra binasını iki kere kanalizasyon suları basan vatandaş isyan etti

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin (ABB) yol çalışmasının ardından iki kez kanalizasyon sularının bastığı binanın yöneticisi isyan etti.

Çevre
26 Temmuz 2026 - 21:43
Güncelleme: 27 Temmuz 2026 - 00:58
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
ABB'nin yol çalışmasından sonra binasını iki kere kanalizasyon suları basan vatandaş isyan etti
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin (ABB) yol çalışmasının ardından iki kez kanalizasyon sularının bastığı binanın yöneticisi isyan etti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin (ABB) yol çalışmasının ardından 20 yıldır yaşadıkları binayı 2 buçuk ayda iki kere kanalizasyon sularının bastığını söyleyen bina yöneticisi Recep Çağlın, belediyeye isyan etti. Çağlın, hem polise hem belediyeye şikayette bulunmasına rağmen bir sonuç alamadığını ifade etti. 20 senedir kanalizasyon basmayan binayı kanalizasyon suları bastığını ifade eden Çağlın, "Şehit Ali Rıza Altın Caddesi'ne büz döşendi. Bu büz döşendikten sonra bu mağduriyeti yaşamaktayız. Aynı zamanda binanın yöneticisiyim. Dünden bu yana mahvolduk. Binaya kokudan girilmiyor. Belediyeden bir sonuç alamadık. Daha öncekinde de aynı mağduriyeti yaşadık. Dün sabahleyin sularımız kesildi. Gece 00.00'da geleceği söylenmişti fakat bugün 11.30'da geldi. Tekrar kesildi yarın 06.00'da gelecek. Evimde hastam var. Burası Ankara, başkent. Ben bu başkentte bunları yaşıyorum. Derdime bir çare bulamadım. Derdimi ifade edecek kimse bulamadım. Ben çaresiz mağdur kaldım. Benim sesimi bir duysunlar. Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmasını bir görsünler. Her şey ortada. Daha önce çok mağduriyet yaşadım. Burası nasıl temizlenecek? Burası ilaçlanacak, burası badana olacak. İşin masrafını ikinci boyuta bıraktım. Başkentte yaşanıyor bunlar. Söyleyecek bir söz bulamıyorum. Her şey ortada göründüğü gibi" diye konuştu.

"Belediyeden 'O sizin sorununuz, afete ne yapabiliriz' diye geçiştirdiler"

ABB'den 'Ankara'da afet oldu ondan böyle' cevabını duyduklarını söyleyen Çağlın, "Bizim bu binamızın böyle olmasının bizimle bir alakası yok. Tamamen yukardan gelen kanal suyunun tıkalı olup, bizim binaya vurmasıyla yaşadık biz bu olayı. 'O sizin sorununuz, afete ne yapabiliriz' diye geçiştirdiler. Ben çaresizlik için 112'yi aradım. 112'yi arayınca polis geldi, 'Tutanak tutalım' dediler. 'Tutanağı tutup belediyeye bildiririz' dediler. Şu ana kadar bana dönüş olmadı. Kimseye derdimi, kendimi ifade edemedim" ifadelerini kullandı.

"Kaderimizle baş başayız"

Belediyeden olumlu yanıt alamadığını aktaran Çağlın, "Yetkili benimle muhatap olmadı. Kaderimizle baş başayız. Yetkililer hakkında davacı olmak istiyorum. Kimse görevini yapmayan kötüye kullanan. Su kesintisi, kanal basması bir mağduriyet yaşıyoruz. Şurada ölsek kimsenin haberi olmayacak, kimse bilmeyecek. Kaderimizle baş başa yaşıyoruz. Sıkıntımdan 112'yi arıyorum. Çalışan, işini yapan, işini takip eden yok" dedi.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Tekirdağ'daki orman yangınında 90 dekarlık alan zarar gördü
Tekirdağ'daki orman yangınında 90 dekarlık alan zarar gördü
Çorum'da sağanak yağış sonrası kaldırım çöktü
Çorum'da sağanak yağış sonrası kaldırım çöktü
Selin yaşandığı Kastamonu'da yaralar sarılıyor
Selin yaşandığı Kastamonu'da yaralar sarılıyor
Çorum'da sağanak sonrası sokaklar göle döndü
Çorum'da sağanak sonrası sokaklar göle döndü
Son Haberler
Hazar Gölü'nde kaybolan çocuğun cansız bedeni bulundu
Hazar Gölü'nde kaybolan çocuğun cansız bedeni bulundu
Kocaeli'de kilolarca skunk ele geçirildi
Kocaeli'de kilolarca skunk ele geçirildi
Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş-Şara: "İsrail ile güvenlik anlaşması yapmayı amaçlıyoruz"
Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş-Şara: "İsrail ile güvenlik anlaşması...
Batman Valiliği: "3 kişinin öldüğü silahlı saldırı önceki husumetin devamı"
Batman Valiliği: "3 kişinin öldüğü silahlı saldırı önceki...
Malatya'da minibüs ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
Malatya'da minibüs ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
Batman'da mezarlıkta silahlı saldırı: Baba, oğlu ve yeğeni öldü
Batman'da mezarlıkta silahlı saldırı: Baba, oğlu ve yeğeni öldü

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi