• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Genel
  3. ACDC'nin solisti Dave Evans: İstanbul harika bir şehir
Genel
Yayınlanma: 23 Eylül 2023 - 11:18

ACDC'nin solisti Dave Evans: İstanbul harika bir şehir

Genel
23 Eylül 2023 - 11:18
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
ACDC'nin solisti Dave Evans: İstanbul harika bir şehir
DÜNYACA ünlü rock müzik grubu AC/DC'nin solisti Dave Evans, Yunanistan konseri öncesi İstanbul'u ziyaret etti. Tarihi yerleri gezen Evans, "İlk kez Türkiye'ye geliyorum. İstanbul beklediğim gibi değildi. Gerçekten böyle beklemiyordum. Harika bir şehir, büyüleyici. Dünyada birçok yerde bulundum, İstanbul gerçekten çok güzel bir yer. Çok modern" dedi

Kuruluşunun 50'nci yılı nedeniyle dünya turnesine çıkan AC/DC grubunun solisti Dave Evans, 29 Eylül'de Yunanistan'da verecekleri konser öncesi İstanbul'u ziyaret etti. Dünyaca ünlü grubun solisti Dave Evans, İstanbul'un tarihi noktalarını gezdi. İlk olarak Şişli'de bulunan Atatürk'ün evini ziyaret eden Evans, Atatürk'e olan hayranlığını dile getirdi. İstanbul turuna Sultanahmet Meydanı'nda devam eden başarılı müzisyen 2024 yılında İstanbul'da konser vermeyi planladıklarını söyledi.

"MUSTAFA KEMAL ATATÜRK, HARİKA BİR LİDER"

Şişli'de bulunan Atatürk'ün evini ziyaret eden Dave Evans, "İlk kez Türkiye'ye geliyorum. İstanbul beklediğim gibi değildi. Gerçekten böyle beklemiyordum. Harika bir şehir, büyüleyici. Dünyada birçok yerde bulundum, İstanbul gerçekten çok güzel bir yer. Çok modern. Binalar ve mimari gerçekten çok özel. Mustafa Kemal Atatürk, harika bir lider. Birinci dünya savaşında Gelibolu'da olanları biliyorum. Ordunun başında olan oydu. Gerçekten büyük bir lider. Bu benim için de sürpriz oldu. Buraya geleceğimi beklemiyordum. Tarihi yakından takip ederim, burada olmak heyecan verici ve aynı zamanda büyük bir onur. Dünya turu yapıyorum Norveç'ten yeni geldim. Buradan Yunanistan'a devam edeceğim. Orada büyük, gerçekten çok iyi bir şovum olacak. Türk halkı gerçekten de kim olduğumu biliyor, gelecek sene de gösterilerim olacak. Bir Türkiye turu olacak aslında. Eğer yılsonuna doğru denk gelirseniz Türkiye'de gösterimi yapıyor olacağım. Şimdilik sadece ülkenizi ziyaret ediyorum. Gelecek sene yapacağım gösteriden önce güzel ülkenize şöyle bir göz atıyorum, tabi bu seneden biletleri alsanız da mutlu olurum" dedi.

"HRİSTİYAN KATEDRALİ OLSUN, MÜSLÜMAN CAMİSİ OLSUN BENİM İÇİN İLHAM VERİCİDİR"

İstanbul turuna Sultanahmet Meydanı'nda devam eden Dave Evans, Ayasofya Camii ve Sultanahmet Camii hakkında "Tam anlamıyla harika, mimarisi güzel ve fantastik. Aynı zamanda tarih ve camilerin kendisi insanların baktığı önemli şeyler ve tarihe bu açıdan bakarlar. Bunlar her zaman Hristiyan katedrali olsun, Müslüman camisi olsun benim için ilham vericidir. İnsanlar için çok şey ifade eder. Manevi şeylerdir. Dünyayı gezerken görebildiğim kadarını görmeyi seviyorum. Bu camiler her yerdeler. Kesinlikle inanılmazlar, mimarisi ilham verici. İstanbul'a geldiğimde neleri görebileceğimi hiç garanti edemiyordum. Modern bir şehir, fantastik modern bir şehir. Herkesin ziyaret etmesi gereken bir yer olduğuna inanıyorum. Dünyada tüm büyük fantastik tarihi yerlerde bulundum. Benim için açıklaması zor. İstanbul inanılmaz bir şehir ve benim için büyük bir sürpriz oldu" şeklinde konuştu.


DHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Son Haberler
Altıntepe Kalesi geçmişin izlerini bugüne taşıyor
Altıntepe Kalesi geçmişin izlerini bugüne taşıyor
Çin Devlet Başkanı Xi ve ABD Başkanı Trump'tan tarihi zirve
Çin Devlet Başkanı Xi ve ABD Başkanı Trump'tan tarihi zirve
Erzincan ekoturizm potansiyeliyle öne çıkıyor
Erzincan ekoturizm potansiyeliyle öne çıkıyor
Ankara'da korsan otoparkçılık yaptığı belirlenen 32 şüpheli gözaltına alındı
Ankara'da korsan otoparkçılık yaptığı belirlenen 32 şüpheli...
Çocuklar geleneksel oyunlarda kıyasıya yarıştı
Çocuklar geleneksel oyunlarda kıyasıya yarıştı
Yatırımcı rehberi (1)
Yatırımcı rehberi (1)

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi