• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Ağaoğlu'ndan protestolarda 'stadı terk etmedi' iddialarına yanıt
Spor
Yayınlanma: 28 Şubat 2023 - 10:51
Güncelleme: 28 Şubat 2023 - 10:51

Ağaoğlu'ndan protestolarda 'stadı terk etmedi' iddialarına yanıt

Spor
28 Şubat 2023 - 10:51
Güncelleme: 28 Şubat 2023 - 10:51
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Ağaoğlu'ndan protestolarda 'stadı terk etmedi' iddialarına yanıt

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe-Konyaspor karşılaşmasında taraftarların protestosu sırasında diğer kulüp başkanlarının stadı terk ettiği, kendisinin ise maç sonuna kadar kaldığı şeklinde sosyal medyada ve yerel gazetelerde çıkan iddiaları yalanladı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Süper Lig'in 23'üncü haftasında 25 Şubat Cumartesi günü oynanan Fenerbahçe - Konyaspor karşılaşmasını, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve diğer kulüp başkanlarıyla beraber statta izlemişti. Başkan Ağaoğlu, Fenerbahçe taraftarının karşılaşmada yaptığı protestolar sonrası kulüp başkanlarının stattan ayrıldığı, kendisinin de statta kaldığı yönündeki sosyal medyada ve yerel gazetelerde çıkan iddiaları yazılı açıklamada bulunarak reddetti.

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Ülkemizi derinden sarsan deprem felaketinin ardından kulüp olarak futbol ailesinin birlik ve beraberlik içerisinde duruş göstermesi doğrultusunda organizasyonlar gerçekleştirdik. Trabzon'da oynadığımız Basel karşılaşmasını TFF yönetimi, Kulüp Başkanlarımız ve tüm takımlarımızın taraftarlarıyla birlikte izleyerek herkesin takdirini kazanan bir görüntü sergilediğimiz kamuoyunun malumudur. Amacımız bu zorlu süreçte tüm imkanlarımızla devletimizin ve milletimizin yanında olduğumuz mesajını vermekti.

Akabinde Fenerbahçe Başkanı Sn. Ali Koç ve Beşiktaş Başkanı Sn. Ahmet Nur Çebi'nin sahalarında oynanacak erteleme maçlarında bu birlik ve beraberliğin sürdürülmesi amacıyla yapmış oldukları davete TFF Başkanımız ve diğer Kulüp Başkanlarımız ile birlikte katıldık. Amacımız aynı, sloganımız; omuz omuza devletimizin ve milletimizin yanındayızdı.

Bazı basın yayın organlarında yazıldığı gibi Fenerbahçe - Konyaspor karşılaşması oynanırken bir grup taraftarın yapmış olduğu protesto sırasında diğer kulüp başkanlarının stadı terk ettiği ve benim ise maç sonuna kadar oturduğum şeklinde yer alan ifadeler hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Maçın bitimine 10-15 dakika kala diğer kulüp başkanlarıyla birlikte kalkarak stadyumdan birlikte ayrıldık.

Hemen ertesi günde ise saat 07:00'de deprem bölgesine giderek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum'u ziyaret edip, İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu'yu da telefonla arayarak günlerdir sürdürmüş oldukları özverili çalışmalar ve insan üstü gayretlerinden dolayı kendilerine şükranlarımızı arz ettik. Dün olduğu gibi bugün de camia olarak tüm imkanlarımızla devletimizin ve milletimizin yanında olduğumuzu kendilerine belirttik. Aynı zamanda Kulüpler Birliği ve Türkiye Futbol Federasyonu'yla 1 Mart'ta gerçekleştirmeyi planladığımız 'Omuz Omuza' yardım kampanyasında da nasıl bir yol izlememiz gerektiği konusunda kendileriyle fikir alışverişinde bulunduk.

Hal böyle iken, maç esnasında bazı protestolar yapılırken bütün kulüp başkanları stadyumu terk etmelerine rağmen 'Ahmet Ağaoğlu yerinden kalkmadı' şeklinde yazılan yazıların gerçekle yakından uzaktan ilişiği olmadığı gibi hangi amaçla yapıldığını da anlayabilmiş değiliz"  

(FOTOĞRAFLI)


DHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Metin Diyadin: "Ligde kalmamız gerekiyor"
Metin Diyadin: "Ligde kalmamız gerekiyor"
Fatih Tekke: "Kupayı çok fazla istiyoruz"
Fatih Tekke: "Kupayı çok fazla istiyoruz"
Son Haberler
Altıntepe Kalesi geçmişin izlerini bugüne taşıyor
Altıntepe Kalesi geçmişin izlerini bugüne taşıyor
Çin Devlet Başkanı Xi ve ABD Başkanı Trump'tan tarihi zirve
Çin Devlet Başkanı Xi ve ABD Başkanı Trump'tan tarihi zirve
Erzincan ekoturizm potansiyeliyle öne çıkıyor
Erzincan ekoturizm potansiyeliyle öne çıkıyor
Ankara'da korsan otoparkçılık yaptığı belirlenen 32 şüpheli gözaltına alındı
Ankara'da korsan otoparkçılık yaptığı belirlenen 32 şüpheli...
Çocuklar geleneksel oyunlarda kıyasıya yarıştı
Çocuklar geleneksel oyunlarda kıyasıya yarıştı
5.6'lık depremde enkazda kalan Bedih'in 21 saat sonra cansız bedenine ulaşıldı
5.6'lık depremde enkazda kalan Bedih'in 21 saat sonra cansız bedenine ulaşıldı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi