• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Ahmet Nur Çebi'den, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye mektup
Spor
Yayınlanma: 21 Ağustos 2023 - 16:29
Güncelleme: 21 Ağustos 2023 - 16:30

Ahmet Nur Çebi'den, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye mektup

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlıların Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Pendikspor ile oynadığı maçla ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye mektup gönderdi.

Spor
21 Ağustos 2023 - 16:29
Güncelleme: 21 Ağustos 2023 - 16:30
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlıların Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Pendikspor ile oynadığı maçla ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye mektup gönderdi.

Beşiktaş'ın sitesinden, Başkan Çebi imzalı paylaşılan mektupta, "Türk futbol camiasını bir aile olarak gördüğünüzü ve kendinizi de ailenin reisi olarak ifade ettiğinizi biliyoruz, duyuyoruz. Ve futbolu bu anlayışla yöneteceğinizi defalarca söylediniz. Ancak maalesef süreç böyle işlemedi ve şahsınızla, Beşiktaş JK camiası arasında bir gerginlik oluştu. Hatta bu gerginlik, sizinle benim aramda şahsi bir gerginlikmiş gibi bile yansıtıldı. Siz bu durumu düzeltici yönde bir adım attığınızı düşünseniz bile; maalesef devam eden süreç, bu durumun değişeceğine dair var olan tereddüdümüzü artırmaktadır. Pendikspor ile yaptığımız maçta yaşanan olaylar da, bu konudaki kuşkularımızda ne kadar haklı olduğumuzu bir kez daha gösterdi. Siz de biliyorsunuz, verilen penaltı tartışılıyor, golümüz iptal edildi, VAR'a gidilmesi gereken pozisyonlarda gidilmedi, gidilmemesi gereken pozisyonlarda gidildi.

Biz öncelikle, özellikle de hakem camiasında bize karşı olan bu tutumun kaynağını merak ediyoruz? Samimi bir şekilde sormak istiyoruz: Şahsınızla ve/veya TFF ile camiamız arasında var olduğuna her geçen gün daha fazla inandığımız bu gerilimin, acaba sizden bağımsız, belki de hiç haberinizin olmadığı bir kaynağı mı var? Beşiktaş JK Yönetim Kurulu olarak aklımıza gelen bir ihtimal, bazı hakemlerin görevden alınıp, daha sonra görevlerine geri dönmeleri sürecinde, Beşiktaş JK Başkanı olarak yaptığım değerlendirmelerin, hakem camiasında, sizden bağımsız bir şekilde şahsıma ve camiamıza haksız bir önyargı oluşturmuş olmasıdır. İntikamcı bir tavrın söz konusu olabileceği maalesef aklımıza geliyor. Bu gibi bir ihtimal farklı çevrelerden bize sorulduğunda biz buna ihtimal vermediğimizi söyledik ve söylüyoruz. Ancak bu konuda açıkça şüphelerimiz söz konusudur ve bu şüphemizi şahsınızla paylaşıyoruz. Bu durumun araştırılması, TFF Başkanı olarak bizzat sizin görevinizdir. Böyle bir durum varsa tespit edip, gereğini yapmak ve bunu kamuoyu ile paylaşmak da sizin görevinizdir. Bu konuda üzerinize düşeni yapmanızı rica ediyoruz.

Ayrıca, futbol ailemizin adil reisi olarak Pendikspor ile dün (20.08.2023) yaptığımız karşılaşmanın VAR kayıtlarının, acilen incelenip, kamuoyuna açıklanmasını bekliyoruz. Bu tür bir işlemi daha önce yaptınız ve söylediğiniz gibi futbolumuzun adil bir yöneticisi iseniz bir kez daha yapmanızı sizden talep ediyoruz. Ayrıca kendinizin de, dünkü maçın pozisyonlarını inceleyip, araştırıp, danışıp, değerlendirip, görüşlerinizi kamuoyuna açıklayarak, gereğini yapmanızı bekliyoruz.

Bir eksiklik, bir hata söz konusu ise, bu hatayı ortadan kaldırmanızı umuyoruz. Bunu yapmadığınız takdirde, ligin geleceğine ve kulübümüzün ligdeki konumuna ilişkin tedirginliğimiz ve üzerinizdeki şüphe artarak devam edecektir. Aksi halde, adil ve şeffaf olduğunuz yönündeki beyanlarınızın hiçbir kıymeti kalmayacaktır, camiamızın şüpheleri devam edecektir. Sonuçsuz kalınması halinde şeffaf, adil, güvenilir ve eşitlikçi olmadığınızı, camia olarak her gün ve en şiddetli şekilde seslendirmeye devam edeceğimizi bilmenizi isteriz. Bunun için bir özür dilenmesi gerekiyorsa da, lütfen çıkıp özür dileyin.

Biz huzur ve adalet istiyoruz!" ifadelerine yer verildi.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Kayseri'de imam hatip rüzgarı: 3 bin sporcu, tek yürek
Kayseri'de imam hatip rüzgarı: 3 bin sporcu, tek yürek
Beşiktaş'ta Çaykur Rizespor maçı hazırlıkları tamamlandı
Beşiktaş'ta Çaykur Rizespor maçı hazırlıkları tamamlandı
Yıldırımlı Hatice Kübra İlgün Avrupa'da kürsüde
Yıldırımlı Hatice Kübra İlgün Avrupa'da kürsüde
Düzce Belediyesi gençleri sporla buluşturmaya devam ediyor
Düzce Belediyesi gençleri sporla buluşturmaya devam ediyor
Son Haberler
BEUN'da sağlık kahramanlarına vefa programı
BEUN'da sağlık kahramanlarına vefa programı
MSKÜ'de kariyer ve eğlence bir arada
MSKÜ'de kariyer ve eğlence bir arada
Bursa'da en özel askerlere renkli kına eğlencesi
Bursa'da en özel askerlere renkli kına eğlencesi
Bolu'da uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama
Bolu'da uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama
Trabzon'da arıcılara büyükşehirden destek
Trabzon'da arıcılara büyükşehirden destek
Molde-Galatasaray maçını İngiliz hakem Anthony Taylor yönetecek
Molde-Galatasaray maçını İngiliz hakem Anthony Taylor yönetecek

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi