• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Ahmet Nur Çebi: "Son 1 senede TFF ile Beşiktaş arasında huzursuz bir süreç yaşanmıştır"
Spor
Yayınlanma: 22 Haziran 2023 - 14:15
Güncelleme: 22 Haziran 2023 - 14:16

Ahmet Nur Çebi: "Son 1 senede TFF ile Beşiktaş arasında huzursuz bir süreç yaşanmıştır"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, "Son 1 senede TFF ile Beşiktaş arasında huzursuz bir süreç yaşanmıştır" dedi.

Spor
22 Haziran 2023 - 14:15
Güncelleme: 22 Haziran 2023 - 14:16
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, "Son 1 senede TFF ile Beşiktaş arasında huzursuz bir süreç yaşanmıştır" dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, TFF'nin Ankara'da gerçekleştirilen Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda açıklamalarda bulundu. TFF ile siyah-beyazlı kulüp arasında olumsuzluklar yaşandığına değinen Çebi, "Son 1 senede TFF ile Beşiktaş arasında huzursuz bir süreç yaşanmıştır. Mümkün mertebe bunlardan bahsetmek istiyorum. Yeni yönetime de şimdiden başarılar diliyorum. Alanyaspor maçında Yasin Kol aleyhimize skandal denebilecek kararlara imza attı. Bu görmezden gelindi. İki hafta sonra kendisine yeniden görev verildi. Ankaragücü maçında Josef de Souza, sahaya giren holigana müdahale etti. Takım arkadaşları ve hakemi korudu. Bu nedenle ceza aldı. Bu haksızlığı ortadan kaldırmak hiç kimsenin aklına gelmedi" şeklinde konuştu.

"Beşiktaş, rakiplerinden iki deplasman maçı fazla oynadı"

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından verilen cezaların eşit olmadığını söyleyen Başkan Çebi, "Jorge Jesus'un; 'Bu ligin sportif gerçekliği yok, maçlar sahada kazanılmıyor' sözleri para cezasıyla geçiştirildi ama benim yaptığım her türlü konuşmaya ceza kesildi. Mauro Icardi'nin, 'Bir utanç, bir skandal, yılın soygunu' sözleri hakaret kabul edilmedi. Ama benim ve yöneticilerimizin ağzından çıkan her kelime hakaret kabul edildi ve cezalar yağdırıldı. Beşiktaş, rakiplerinden iki deplasmanı maçı fazla oynadı. Neden bu konu hiç değerlendirilmedi? Hakaret içermeyen açıklamalarımıza neden cezalar kestiniz? Eşit olmayan kararlar söz konusu. Biz depremle ilgili maç yaparken yanımızda olmadınız ama şampiyonluk kutlamasında bir saatten fazla orada vakit harcadınız" değerlendirmesini yaptı.

"Beşiktaş, kendine karşı yapılan haksızlıklara karşı sessiz kalmamaya devam edecektir"

Haksızlıklara karşı susmayacaklarını da vurgulayan Ahmet Nur Çebi, "Sezon boyunca hakem kararları nedeniyle herkes ağladı. Başkan'ın bahsettiği adalet ve eşitlik prensipleri maalesef Beşiktaş için geçerli olmamıştır. Bu da bizde güvensizlik oluşturulmuştur. Beşiktaş önemsenmeyecek kulüp değildir. Beşiktaş, kendine karşı yapılan haksızlıklara sessiz kalmamaya devam edecektir. Beşiktaş'ın uğradığı haksızlıklar devam ettiği sürece biz bunlara karşı koymak zorundayız. 'TFF ile uğraşırsanız hakemler sizi doğrar' söylemleri var. Ben hakemlerin bu kadar kötü olabileceğini düşünmek istemiyorum" diye konuştu.

"Tüm kulüpler için Riva'da sandık koyup atama yerine seçimle kurulları yenilemeyi düşünür müsünüz?"

TFF kurullarının seçilmesinde kulüplerin de söz sahibi olması gerektiğini savunan Çebi, "Bir öneride bulunmak istiyorum Bizler Türk futboluna hizmet etmeye devam edeceğiz. Seçildikten sonra kurulları atamak yerine, tüm bu kulüpler için Riva'da sandık koyup atama yerine seçimle kurulları yenilemeyi düşünür müsünüz? MHK Başkanını değiştirerek sorun çözülmüyor. Hakemlerin değişmesi lazım. 85 milyonluk ülkede bunların yerine 30 hakem çıkartamaz mıyız? Bunu kökünden çözmek sizin döneminizde nasip olsun. Kurullar size bağlı olmasın, bizler seçelim" ifadelerini kullandı.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Bakan Bak'tan milli tekvandocular için tebrik
Bakan Bak'tan milli tekvandocular için tebrik
Kulüpler Hentbol Minik Kızlar İl Birinciliği Müsabakaları tamamlandı
Kulüpler Hentbol Minik Kızlar İl Birinciliği Müsabakaları tamamlandı
Kütahya'nın Wushu Sanda'daki ilk Türkiye derecesi Pazarlar Spor Lisesi'nden
Kütahya'nın Wushu Sanda'daki ilk Türkiye derecesi Pazarlar Spor Lisesi'nden
Bilecik Kız Voleybol Takımı Türkiye yarı finaline yükseldi
Bilecik Kız Voleybol Takımı Türkiye yarı finaline yükseldi
Son Haberler
110 öğrenci aynı anda ders çalışıyor
110 öğrenci aynı anda ders çalışıyor
Altıntaş'ta özel eğitim öğrencilerinin saç bakımlarını kuaför öğrenciler yaptı
Altıntaş'ta özel eğitim öğrencilerinin saç bakımlarını kuaför...
Bayburt'ta hemşirelik öğrencileri için üniforma giyme töreni düzenlendi
Bayburt'ta hemşirelik öğrencileri için üniforma giyme töreni...
BTÜ'lü öğrencilerden ÜNİFEST'te 3 kategoride derece
BTÜ'lü öğrencilerden ÜNİFEST'te 3 kategoride derece
Vali Aktaş domates hasadı yaptı
Vali Aktaş domates hasadı yaptı
Trabzon'da "Afetlere Karşı Dirençlilik Zirvesi" düzenlendi
Trabzon'da "Afetlere Karşı Dirençlilik Zirvesi" düzenlendi

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi