• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. AK Parti 25. yılına özel mitingi için hazırlıklarını tamamlıyor
Siyaset
Yayınlanma: 13 Ağustos 2026 - 13:26
Güncelleme: 13 Ağustos 2026 - 14:07

AK Parti 25. yılına özel mitingi için hazırlıklarını tamamlıyor

AK Parti'nin 25. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yarın gerçekleştirilecek 25. Yıl Özel Mitingi öncesi hazırlıklar sürüyor.

Siyaset
13 Ağustos 2026 - 13:26
Güncelleme: 13 Ağustos 2026 - 14:07
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
AK Parti'nin 25. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yarın gerçekleştirilecek 25. Yıl Özel Mitingi öncesi hazırlıklar sürüyor.

AK Parti'nin 25. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla, 'Milletimizle Çeyrek Asır, Türkiye Geleceğe Hazır' sloganıyla ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yarın gerçekleştirilecek 25. Yıl Özel Mitingi'ne ilişkin Başkent Millet Bahçesinde basın açıklaması düzenlendi.

"Tarihi ve özel bir miting olacak"

Burada konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Faruk Acar, AK Parti'nin 25. Kuruluş yıl dönümü özel mitingi için hazırlıkların neredeyse tamamlandığını ifade ederek, "Yarın Cumhurbaşkanımız buradan tüm vatandaşlarımıza hitap etmiş olacak. Teşkilatıyla bütünleşen, en başından itibaren teşkilatını hep önünde tutmaya gayret gösteren ama teşkilatın hep arkasında olduğu bir noktada aslında teşkilatıyla bir buluşma gerçekleşecek. Genel Sekreterliğimiz, yaklaşık 100 binlik bir davet çıkardı. 100 bin davet aslında bizim gönderdiklerimiz ama gördüğünüz gibi tüm Ankara'da da ve tüm Türkiye'de de konvansiyonel, tüm açık havalarda tüm halkımızı davet ettiğimiz bir aslında çağrımız da söz konusu. Dolayısıyla bu tarihi bir miting organizasyonu, özel bir miting olacak" diye konuştu.

"Provalarımız devam ediyor"

Kuruluş yıl dönümü kapsamında yapılan çalışmalara değinen Genel Başkan Yardımcısı Acar, "Teşkilatımıza odaklandığımız bir film yaptırdık. Önemli bir hikayeyi paylaşacağız. Bir senfoni orkestramız olacak, yanında mehteran takımla birlikte AK Parti'nin hafızalara kazınmış olan 25 eserini seslendirerek bir sanat icra etmiş olacaklar. Bazı ışık gösterileri yine gerçekleştirmiş olacağız. Yarın, 25 yılda AK Parti'nin neler yaptığını ve duygusal olarak bu bağlılığın hangi dozda, hangi ölçüde devam ettiğini ve bundan sonrasına dair de Cumhurbaşkanımızın göstereceği istikamet ve vizyon doğrultusunda bir sonraki 25 yıla nasıl hareket edeceğimizin izlerini, satır aralarını bir şekilde okumuş olacağız. Şu an itibarıyla biz hazırlıklarımızın tamamını bu gece tamamlamış olacağız. Provalarımız devam ediyor" ifadelerine yer verdi.

"Aziz milletimizi ve tüm teşkilatımızı davet ediyoruz"

AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan ise kuruluş yıl dönümü için yoğun bir hazırlık içerisinde olduklarını belirterek, "İnşallah, Edirne'den Hakkari'ye, İzmir'den Van'a, Mersin'den Samsun'a kadar partimiz için büyük bir fedakarlıkla çalışan teşkilatlarımızla birlikte yarın Cumhurbaşkanımız bir araya gelecek. Yirmi beş yıldır partimize, bu kutlu yürüyüşe çok büyük bir emek ortaya koyan kurucular kurulumuzdan tutun, tüm AK Parti grubunda bu zamana kadar görev yapmış herkes liderimizle buluşacak. Genel Başkanımız yarın hem partimiz tarihi açısından hem de demokrasi tarihimiz açısından çok tarihi bir konuşmayı bu meydanda, başkentimizde yapacak. O nedenle aziz milletimizi ve tüm teşkilatlarımızı Cumhurbaşkanımızın yapacağı bu tarihi konuşmayı hem izlemeye hem de paylaşmaya davet ediyoruz" dedi.

"Aziz milletimizle birlikte siyasetimizin yol haritasının ahitleşmesini gerçekleştireceğiz"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Büyükgümüş, partinin 25'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla heyecanlı oldukları bir zaman dilimi içerisinde olduklarını belirterek, "Uzunca bir zamandır bu toplantıya hazırlanıyoruz. 81 ilimizin tamamında teşkilatlarımız mevlit programlarında bir araya geldi. Burada dualarıyla hem geçmişi yad ederek hem de önümüzdeki zaman diliminde yapacağımız çalışmaların bereketi için en kalbi dualarımızı sunmuş olduk. Bununla beraber 81 ilimizde partimizin illerdeki kurucularıyla şimdi görev yapan arkadaşlarımızın omuz omuza, yürek yüreğe birlikte olduğu bir programlar dizisinde bir araya geldik. Burada Sayın Cumhurbaşkanımızın önemli bir değerlendirmesini ve tarihi konuşmasını dinleyeceğiz. Bu meydanda bir araya gelerek önümüzdeki 10 yıllar boyunca AK Partimizin, davamızın, mücadelemizin; aziz milletimizle birlikte Türkiye'nin geleceğine, mazlumlara umut olmaya devam edeceği siyasetimizin yol haritasının ahitleşmesini gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken de kuruluşundan beri AK Parti'de görev aldığını hatırlatarak 25 yılda destek veren tüm vatandaşlara teşekkür etti.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Tuğba Işık Ercan ise, 81 ildeki kadın kolları üyelerinin geleceğini söyleyerek en güzel temsiliyeti yapma gayretinde olacaklarını dile getirdi.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Yusuf İbiş de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programı, o gün doğan ve 25 yaşında olan gençlerle birlikte takip edeceğini belirterek, ayrıca 81 ilden ve 207 üniversiteden on binlerce gencin programa katılacağını ifade etti.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Milli Eğitim Bakanı Tekin: "Çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesi için çalışıyoruz"
Milli Eğitim Bakanı Tekin: "Çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesi için çalışıyoruz"
Bakan Bayraktar: " Gabar bizim için göz bebeği projelerimizden bir tanesi"
Bakan Bayraktar: " Gabar bizim için göz bebeği projelerimizden bir tanesi"
MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Aktürk: "Mekke Ortak Savunma Anlaşması, uluslararası güvenlik mimarisini tamamlayıcı bir mekanizma olarak değerlendirilmektedir"
MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Aktürk: "Mekke Ortak Savunma Anlaşması, uluslararası güvenlik mimarisini tamamlayıcı bir mekanizma olarak değerlendirilmektedir"
MHP'li Ersoy'dan Koçcağız mahallesindeki okul için soru önergesi
MHP'li Ersoy'dan Koçcağız mahallesindeki okul için soru önergesi
Son Haberler
Mersinliler Perseid Meteor Yağmurunu Darısekisi'nde izledi
Mersinliler Perseid Meteor Yağmurunu Darısekisi'nde izledi
Sivasspor'da Kayseri maçının hazırlıkları sürüyor
Sivasspor'da Kayseri maçının hazırlıkları sürüyor
Aydın Büyükşehir Belediyespor'un fikstürü belli oldu
Aydın Büyükşehir Belediyespor'un fikstürü belli oldu
2027 İspanya Süper Kupa İstanbul'da düzenlenecek
2027 İspanya Süper Kupa İstanbul'da düzenlenecek
Kastamonu'da ev yangınında baba-oğul yaralandı
Kastamonu'da ev yangınında baba-oğul yaralandı
Yıldırım'da istihdama destek
Yıldırım'da istihdama destek

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi