• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz, Aydın'da konuştu:
Siyaset
Yayınlanma: 29 Nisan 2023 - 13:58

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz, Aydın'da konuştu:

"Hep birlikte inşallah 14 Mayıs'tan sonra dünyaya bir ses vereceğiz ve bağımsız bir ülkenin nasıl olduğunu göstereceğiz"

Siyaset
29 Nisan 2023 - 13:58
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde Türkiye'nin tüm dünyaya bağımsız bir ülke olduğunun mesajını vereceğini belirtti.

Demiröz, partisinin Aydın İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısındaki konuşmada, ‪14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Türkiye'nin farklı bölgelerinde temaslarda bulunduğunu, milletin kendi yolunu ve istikrarını, Türkiye'nin yeni yüzyılını seçtiğini gördüğünü söyledi.

Türkiye'nin tüm olumsuzluklara rağmen büyümeye devam ettiğine dikkati çeken Demiröz, şöyle devam etti:

"Sıkıntılarımız yok mu, var. Şu anda ekonomi belki de gündemin birinci maddesi. Ama bundan sonra Türkiye büyümeye devam edecek. Yaptığı yatırımlarla ekonomisinde daha fazla üretecek, daha fazla ihraç edecek ve daha çabuk kalkınarak enflasyonu çok hızlı bir şekilde aşağıya indirecek. Deprem bizim enflasyon rakamımızı veya süremizi belki biraz geciktirebilecek ama olsun. Biz 6 ay daha enflasyonla mücadele ederiz. Ama mühim olan bu insanlarımızın bir an önce kalıcı konutlarına geçmeleri ve yaşamlarını sürdürebilir hale getirmeleridir. Önceliğimiz bunlar."

- "Biz bir Avrupa ülkesiyiz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı engellemeye çalışan kesimlerin Türkiye'nin dünyada bir güç sahibi olmasını engellemeye çalışanlarla aynı olduğunu dile getiren Demiröz, milletin ferasetiyle bunlara fırsat vermeyeceğine inandığını söyledi.

Türkiye'nin 60 yıldır beklediği Avrupa Birliği'ne giriş çabasından vazgeçmeyeceğini dile getiren Demiröz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz bir Avrupa ülkesiyiz. Hiçbir zaman için bizi vazgeçiremeyecekler. 60 yıl beklettiler. Sebebini sorarsanız; bizim ekonomimiz 14 ülkenin ekonomik toplamından daha büyük. Yüzölçümü Avrupa'nın en büyük ülkesi. Nüfusu Almanya'yla bir. Niye almazsınız? Kültürümüz. Onun için bu ülke doğusuyla batısıyla güneyiyle kuzeyiyle birlik olacak. Bin yıldır beraber yaşadığımız, Türk'ü, Kürt'ü, Laz'ı, Alevi'si hep beraber yaşamaya devam edeceğiz. Bizim ortak paydamız Türkiye'dir. Hep birlikte inşallah 14 Mayıs'tan sonra dünyaya bir ses vereceğiz ve bağımsız bir ülkenin nasıl olduğunu göstereceğiz."

Basın toplantısına AK Parti Aydın Milletvekilleri Rıza Posacı ve Bekir Kuvvet Erim, İl Başkanı Gökhan Ökten, eski Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç ile milletvekili adayları da katıldı.


AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Bakan Çiftçi: "Emniyet mensuplarımız, kamu düzeninin temini adına üstün bir sorumluluk anlayışıyla görev yapmaktadır"
Bakan Çiftçi: "Emniyet mensuplarımız, kamu düzeninin temini adına üstün bir sorumluluk anlayışıyla görev yapmaktadır"
Başkan Sekmen: "İnsanı merkeze alan bir belediyecilik anlayışındayız"
Başkan Sekmen: "İnsanı merkeze alan bir belediyecilik anlayışındayız"
AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. Küçükoğlu: "CHP'de başarıya nasıl gölge düşürürüz zihniyeti var"
AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. Küçükoğlu: "CHP'de başarıya nasıl gölge düşürürüz zihniyeti var"
Gümüşhane'nin 3 bin seçmenli Tekke beldesinde 11 adaylı seçim yarışı
Gümüşhane'nin 3 bin seçmenli Tekke beldesinde 11 adaylı seçim yarışı
Son Haberler
Türkiye'nin ilk koku müzesi Isparta'da 4 bin 500 yıllık parfüm formülü sergileniyor
Türkiye'nin ilk koku müzesi Isparta'da 4 bin 500 yıllık parfüm...
Bakan Çiftçi: "Emniyet mensuplarımız, kamu düzeninin temini adına üstün bir sorumluluk anlayışıyla görev yapmaktadır"
Bakan Çiftçi: "Emniyet mensuplarımız, kamu düzeninin temini...
Mersin Şehir Tiyatrosu, 'Misafir' oyun ile Silifkeli sanatseverlerle buluştu
Mersin Şehir Tiyatrosu, 'Misafir' oyun ile Silifkeli sanatseverlerle...
Aydıntepe'de öğrenciler trafik kurallarını uygulamalı öğrendi
Aydıntepe'de öğrenciler trafik kurallarını uygulamalı öğrendi
Aydın Büyükşehir'den Didim'e renkli dokunuş
Aydın Büyükşehir'den Didim'e renkli dokunuş
Bitlis'te yakıt dolu tır devrildi: 1 yaralı
Bitlis'te yakıt dolu tır devrildi: 1 yaralı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi