• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Kütahya'da konuştu:
Siyaset
Yayınlanma: 05 Mayıs 2023 - 15:28

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Kütahya'da konuştu:

"Kemal Kılıçdaroğlu ve çevresindekilerin son dönemde yaptığı açıklamalara, çektiği videolara baktığımızda panik halinde olduklarını görüyoruz. Kaybettiklerini onlar da görmeye başladı" - "Türkiye her şeyiyle artık yepyeni bir Türkiye. Bizde eski Türkiye'den tek kalan, muhalefet. Ne yazık ki muhalefetin değişimini, dönüşümü başaramadık"

Siyaset
05 Mayıs 2023 - 15:28
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Biz milletimizin bize çizdiği yolda ilerliyoruz. Karşı taraf ise PKK'nın ve FETÖ'nün onlara çizdiği yolda ilerlemektedir." dedi.

Dağ, Bengisu Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden seçilmesi için Kütahya halkının güçlü destek sağlayacağına inandığını söyledi.

Muhalefetin yürüttüğü seçim kampanyalarına değinen Dağ, şöyle konuştu:

"Muhalefet kampanya dönemini PKK ve FETÖ'nün desteğine endekslemiştir. Kampanya döneminde neredeyse en büyük medet umduğu yer terör örgütlerinin desteğidir. Yalandan terör örgütlerine karşı olduklarına dair yaptıkları birkaç açıklama, savsaklama ve bu işi tamamen basitleştirmeye yönelik hamlelerdir. Ama şu kampanya dönemine baktığımızda 'yedili koalisyon'un cumhurbaşkanı adayının açıklanmasından beri sürekli terör örgütlerinin destek açıklamaları, 'yedili masa'nın cumhurbaşkanı adayının da buna dair hiçbir şey söylememiş olmasıdır. Biz milletimizin bize çizdiği yolda ilerliyoruz. Karşı taraf ise PKK'nın ve FETÖ'nün onlara çizdiği yolda ilerlemektedir."

Dağ, gelecek dönemin ülkenin şahlanış dönemi olacağını, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın rekor oyla yeniden seçileceğini, AK Parti'nin ise açık ara birinci parti olacağını dile getirdi.

Kendilerinin 14 Mayıs'a kadar sakin şekilde devam edeceğini anlatan Dağ, "Kemal Kılıçdaroğlu ve çevresindekilerin son dönemde yaptığı açıklamalara, çektiği videolara baktığımızda panik halinde olduklarını görüyoruz. Kaybettiklerini onlar da görmeye başladı. Reklam ajansları, gündüz miting yaparken akşam da video çekmesi için hızla önüne bazı metinler veriyor." değerlendirmesinde bulundu.

- "PKK ve FETÖ'ye çok net tavır koyun"

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na çağrıda bulunan Dağ, şöyle devam etti:

"Ben hem Kılıçdaroğlu'na hem de ajanslarına buradan şöyle bir seslenmek istiyorum. Onların da kampanyasına bir katkımız olsun. Bu panik hali sizin kaybettiğinizin göstergesi. Bu saatten sonra 'Bu seçimde faydalı bir iş yaptık' diye yarın bir gün evlatlarınıza bir şey söyleyecek olursanız ya da kampanyada pozitif bir şey yaptık noktasında olmak istiyor iseniz, bu kampanya 'PKK ve FETÖ endeksli gitti' denilmesini istemiyorsanız PKK ve FETÖ'ye çok net tavır koyun. Bundan sonra panik halindeki video çekmeleri bırakın. Togg fabrikasını, TCG Anadolu'yu, Filyos'taki doğal gaz tesisimizi ve Mersin'deki nükleer tesisi ziyaret edin. Gabar'da bu ülkenin enerji konusundaki makus talihini yenecek o petrol keşfini görün. Oradan da PKK terör örgütüne açıkça mesaj verin. 'Sizin yıllarca yaptığınız terör, birilerinin hakkını savunmak için değil, buradaki petrolümüzü çıkartmamak için yaptığınız Gabar'da ortaya çıkmıştır' deyin. Seçime kalan 10 gün içinde de en azından bunlara yetişebilirsiniz diye düşünüyorum."

- The Economist dergisindeki ifadeler

Hamza Dağ, bir soru üzerine, The Economist dergisinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan ifadelere değindi.

Bunun, Türkiye'yi hala eski Türkiye zannedenlerin işi olduğunu dile getiren Dağ, "Türkiye her şeyiyle artık yepyeni bir Türkiye. Bizde eski Türkiye'den tek kalan, muhalefet. Ne yazık ki muhalefetin değişimini, dönüşümü başaramadık. Onun için bu derginin veya Londra'daki, Washington'dakilerin ne dediğinin önemi yok. Bizim için milletimizin de dediği önemli. Kütahya'daki vatandaşlarımızın dediği önemli. Vatandaşlarımız sözünü 14 Mayıs'ta gayet gür bir şekilde söyleyecek, bu dergiye de gerekli mesajı verecek." ifadelerini kullandı.

Dağ, basın toplantısının ardından çarşı merkezinde esnafı ziyaret etti.


AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
MHP İlçe Başkanlığı'nın 14'üncü Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı
MHP İlçe Başkanlığı'nın 14'üncü Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı
Cudi'den Türkiye'ye kardeşlik çağrısı: "Şehitsiz ve Gazisiz bir Türkiye için omuz omuza"
Cudi'den Türkiye'ye kardeşlik çağrısı: "Şehitsiz ve Gazisiz bir Türkiye için omuz omuza"
İçişleri Bakan Yardımcısı Turan: "Sokağımızda devletin gücü dışında hiçbir güç istemiyoruz"
İçişleri Bakan Yardımcısı Turan: "Sokağımızda devletin gücü dışında hiçbir güç istemiyoruz"
Gaziantep'te partisinden istifa eden 300 kişi MHP'ye katıldı
Gaziantep'te partisinden istifa eden 300 kişi MHP'ye katıldı
Son Haberler
Karadeniz hırçınlaştı
Karadeniz hırçınlaştı
Evinde, av tüfeği ile vurulmuş halde bulundu
Evinde, av tüfeği ile vurulmuş halde bulundu
Dünya rekoru için 5 bin kişilik horon
Dünya rekoru için 5 bin kişilik horon
Manisa'da kamyonet küle döndü
Manisa'da kamyonet küle döndü
Türkiye üçüncüsü halk oyunları ekibinden Başkan Acar'a ziyaret
Türkiye üçüncüsü halk oyunları ekibinden Başkan Acar'a ziyaret
YRP Başkanı Erbakan: ''Ülkemizin, 7'li masaya teslim edilmemesi için seçimlere Cumhur İttifakı çatısı altında giriyoruz''
YRP Başkanı Erbakan: ''Ülkemizin, 7'li masaya teslim edilmemesi için seçimlere Cumhur İttifakı çatısı altında giriyoruz''

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi