• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. AK Parti Keçiören Belediye Başkan Aday Adayı Belen: "Keçiören'de 13 dayanışma platformu kuracağız"
Siyaset
Yayınlanma: 10 Ocak 2024 - 11:51

AK Parti Keçiören Belediye Başkan Aday Adayı Belen: "Keçiören'de 13 dayanışma platformu kuracağız"

AK Parti Keçiören Belediye Başkan Aday Adayı Özcan Belen, seçilmesi halinde pandemi sonrasında Avrupa ülkelerinde olduğu gibi Keçiören ilçesinde de dayanışma platformu kuracaklarını açıkladı.

Siyaset
10 Ocak 2024 - 11:51
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
AK Parti Keçiören Belediye Başkan Aday Adayı Özcan Belen, seçilmesi halinde pandemi sonrasında Avrupa ülkelerinde olduğu gibi Keçiören ilçesinde de dayanışma platformu kuracaklarını açıkladı.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimlere yönelik çalışmalara devam ediliyor. Bu kapsamda AK Parti'den Keçiören Belediye Başkan Aday Adayı Özcan Belen, projelerini İHA'ya anlattı. Uzun yıllardır Ankara'da mimar olarak çalışan Özcan Belen, Keçiören için ortak dayanışma platformu kuracaklarını ve Keçiörenlileri bu sisteme katacaklarını açıkladı. Keçiören'de Yozgatlı, Çorumlu, Çankırılı ve Kırşehirli hemşehri dernek ve federasyonların olduğunu, bunları ziyaret ettiğini de ifade eden Belen, Keçiören'de hayata geçirecekleri ortak dayanışma platformlarıyla Keçiörenliler arasındaki birlikteliği ileri bir seviyeye taşıyacaklarını vurguladı. Belen, Keçiören için 13 ortak dayanışma platformu ve 14 mobil uygulama açıkladı. Tüm ortak dayanışma platformlarının belediye destekli olacağını vurgulayan Belen'in açıkladığı platformlar içinde Keçiören Ortak Enerji Dayanışma Platformu oldukça dikkat çekiyor. Belen, "Keçiören'de rüzgar enerjisi, güneş enerjisi ve diğer sürdürülebilir enerji projelerini hayata geçireceğiz ve projelere Keçiörenliler yatırım yapabilecek. Bu yatırım, ortak olan Keçiörenlilere ikinci bir gelir sağlayacak" ifadelerini kullandı.

Özcan Belen'in açıkladığı ikinci ortak dayanışma platformu ise Keçiören Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Dayanışma Platformu oldu. Belen yaptığı açıklamada, "Bu platform, belediye liderliğinde gayrimenkul yatırım ortaklığı modelleri oluşturmayı ve bunları kooperatif modellerine dönüştürmeyi amaçlamaktadır. Kentsel değişimlere öncülük eden bir yaklaşım benimseyerek, Türkiye ve Avrupa'dan fon ve SPK onaylı gayrimenkul sertifikalarını ihraç etmeyi planlamaktadır. Keçiören'i güvenilir, çekici ve sürdürülebilir bir ilçe haline getirmeyi hedefleyen bu platform, yatırımcılara geleceğe yönelik avantajlar sunmayı amaçlamaktadır" dedi.

Keçiören Belediyesi destekli toplumsal dayanışma online uygulamalarında olacağını vurgulayan Belen, "Keçiören Beceri Paylaşım uygulaması, insanların becerilerini paylaştığı bir çevrim içi öğrenme platformudur. Bu platformda, geniş bir konu yelpazesinde çeşitli online derslere erişim sağlanabilir. Keçiören beceri paylaşımda kullanıcılar, iş, teknoloji ve daha birçok alanda uzmanlaşmış eğitmenlerden öğrenme fırsatı bulabilirler. Platform, interaktif dersler, proje tabanlı öğrenme ve topluluk etkileşimi gibi özelliklerle öne çıkar, böylece kullanıcılar birbirleriyle deneyimlerini paylaşabilir ve birbirlerine ilham verebilirler. Keçiören Beceri Paylaşım, kişisel ve profesyonel gelişim için geniş bir öğrenme kaynağı sunarak online eğitimin popüler bir örneğini temsil eder" ifadelerine yer verdi.

Belen, Keçiören'de giysi bankalarına bağışlanan kıyafetleri, online uygulamalarla ihtiyaç sahiplerine ulaştıran uygulamanın olacağını belirtti.

Vaatlerinin birinin de Keçiören'de "psikolojik desteğim" uygulamasının olacağını açıklayan Belen, "Yerel yönetimlerin görevlendirdiği, halka psikolojik destek ve yardımlaşma sağlamak amacıyla kullanılan bir çevrimiçi platformu temsil eder. Bu uygulama, Keçiören sakinlerine yönelik psikolojik destek hizmetleri sunmayı amaçlar. Kullanıcılar, uygulama üzerinden psikolojik destek alabilir, online etkileşimlerle danışmanlık hizmetlerine erişebilir ve duygusal ihtiyaçlarını karşılayacak kaynaklara ulaşabilirler. 'Keçiören Psikolojik Desteğim' uygulaması, yerel düzeyde toplumun zihinsel sağlığını desteklemeyi ve bu alanda farkındalığı artırmayı hedefleyerek modern bir yaklaşımı yansıtmaktadır" dedi.

Keçiören'de engellilere yönelik 'Keçiören Gözlerim Ol' uygulamasını hayata geçireceklerini açıklayan Belen, "Görme engellilere yardım etmek isteyen gönüllülerin, görme engelli bireylerle bağlantı kurmasını sağlayan özel bir uygulamayı temsil eder. Bu uygulama, görme engelli bireylerin günlük yaşamlarında karşılaştıkları zorlukları aşabilmeleri ve dış dünya ile etkileşimde bulunabilmeleri için gönüllülerin destek sağlamasına olanak tanır. Gönüllüler, uygulama üzerinden görme engelli bireylerin ihtiyaçlarına yanıt verebilir, rehberlik edebilir ve onlara yardımcı olabilirler. "Keçiören Gözlerim Ol" uygulaması, teknolojinin yardımıyla topluluk dayanışmasını artırarak görme engelli bireylerin yaşam kalitesini yükseltmeyi amaçlar" ifadelerine yer verdi.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Bakan Fidan, TDT Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı'na katılacak
Bakan Fidan, TDT Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı'na katılacak
Bakan Göktaş, Darülaceze'ye kurban bağışı yaptı
Bakan Göktaş, Darülaceze'ye kurban bağışı yaptı
Bakan Işıkhan: "Türkiye dünyanın en kapsayıcı Genel Sağlık Sigortası sistemlerinden birine sahiptir"
Bakan Işıkhan: "Türkiye dünyanın en kapsayıcı Genel Sağlık Sigortası sistemlerinden birine sahiptir"
Başkan Çetinkaya: "Parkı yakanın suyu da, otobüs kartı da kesilecek"
Başkan Çetinkaya: "Parkı yakanın suyu da, otobüs kartı da kesilecek"
Son Haberler
Çorum Valisi Ali Çalgan: "Hasar büyük ama sevincimiz o ki can kaybımız yok, çok şükür"
Çorum Valisi Ali Çalgan: "Hasar büyük ama sevincimiz o ki can...
Hemzemin geçitteki feci kazada yaralanan sürücü hayatını kaybetti
Hemzemin geçitteki feci kazada yaralanan sürücü hayatını kaybetti
Gürcistan'da feci kaza: 7 ölü
Gürcistan'da feci kaza: 7 ölü
Bakan Fidan, TDT Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı'na katılacak
Bakan Fidan, TDT Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı'na katılacak
Çanakkale'de piyasa değeri 51 milyon TL'lik uyuşturucu ele geçirildi: 2 şüpheli tutuklandı
Çanakkale'de piyasa değeri 51 milyon TL'lik uyuşturucu ele...
Genç çiftçi adayına altın dokunuş
Genç çiftçi adayına altın dokunuş

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi