• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. AK Parti Milletvekili adayları, 1 Mayıs'ta kağıt toplayıcılarla kahvaltıda buluştu
Siyaset
Yayınlanma: 01 Mayıs 2023 - 14:37

AK Parti Milletvekili adayları, 1 Mayıs'ta kağıt toplayıcılarla kahvaltıda buluştu

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayları Orhan Narin ve Emre Ustaosmanoğlu, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda kağıt toplayıcılarıyla bir araya gelerek kahvaltı yaptı.

Siyaset
01 Mayıs 2023 - 14:37
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayları Orhan Narin ve Emre Ustaosmanoğlu, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda kağıt toplayıcılarıyla bir araya gelerek kahvaltı yaptı.

AK Parti İstanbul milletvekili adayları 14 Mayıs seçim çalışmalarına devam ediyor. AK Parti İstanbul 2'inci Bölge Milletvekili Adayları Orhan Narin ve Emre Ustaosmanoğlu saha çalışmalarına Fatih'te devam ettiler. 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda kağıt toplayıcılarıyla bir araya gelen milletvekili adayları emekçilerle birlikte kahvaltı yaptı.

"İşçi hak ve hürriyetlerinin AK Parti hükümetlerinin zamanında verildi"

Hak ve hürriyetlerin AK Parti hükümetleri zamanında insanlara teslim edildiğini ifade eden AK Parti İstanbul 2'inci Bölge Milletvekili Adayları Orhan Narin, "Bugün Fatih'te Mevlana Kapı Mahallemizdeyiz. Burada geçimini kağıt toplayarak sürdüren arkadaşlarımızla kahvaltı yaptık. Onlarla bir araya gelerek, onları dinledik. 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı birlikte kutlamış olduk. İşçi hak ve hürriyetlerinin AK Parti hükümetlerinin zamanında verildiğini kendilerine anlattık. Aslında sadece bu değil, geçtiğimiz yıllar içerisinde birçok hak ve hürriyetinin AK Parti hükümetleri zamanında insanlarımıza teslim edildiği ifadelerini insanlarımızla paylaştık. 1 Mayısla bu ülke zamanında çok kötü günler geçirdi. Belli noktalara taşıdılar ama aslıda olayın öyle olmadığını biz onlara bugünü tatil ederek dahi AK Parti hükümetleri sağlamıştır. İnşallah bundan sonraki hak ve hürriyetlerin teslimi ve temini de bizim hükümetlerimizde olacaktır" dedi.

20 yıl sonra hala insanların teveccühünün AK Parti'den yana olduğunu belirten Narin, "AK Parti zaten iktidardı, halen birinci parti. 20 yıl sonra hala insanların teveccühü AK Parti'den yana. Sadece merkezi yönetimde değil yerel yönetimlerde de öyle. Bugün içerisinde olduğumuz Fatih'te bile 5 dönemdir AK Parti belediyeciliği var. Bu milletin teveccühü boşa olamaz. İnşallah önümüzdeki seçimde Cumhurbaşkanımızı tekrar başkan olarak göreceğiz" diye konuştu.

"Bugünün anlam ve önemine istinaden de bazı konuşmalar yaptık"

Güzel bir buluşma olduğunu, bugünün anlam ve önemine istinaden de bazı konuşmalar yaptıklarını belirten AK Parti İstanbul 2'inci Bölge Milletvekili Adayı Emre Ustaosmanoğlu, "Bu sabah bizim için de çok güzel bir sabah oldu. AK Parti Fatih İlçe Teşkilatımızla birlikte karton toplayıcı birlikte kahvaltı yapmış olduk. Ardından çok güzel sohbet ettik. Çok memnun kaldıklarını gördük. Bizim herkesle bir araya gelme gayretimiz var. Güzel bir buluşma oldu, bugünün anlam ve önemine istinaden de bazı konuşmalar yaptık. Sıkıntılarını, ihtiyaçlarını dinledik" ifadelerini kullandı.

"Allah nasip olursa AK Parti'nin kazanmasını istiyoruz"

AK Parti'nin kazanmasını istediklerini ve milletvekili adaylarına taleplerini ilettiklerini söyleyen Hakan Bılavtan, "Her şey iyi olacak inşallah. Allah nasip olursa AK Parti'nin kazanmasını istiyoruz. Cumhurbaşkanımız tekrar aynı olsun. Kağıtçılardan garip olanlar var içerimizde onların dertlerini söyledik. Onlar da taleplerimizi iyi dinlediler" dedi.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Dışişleri Bakanlığı: "Başbakan Zeydi'ye bu kritik görevinde başarılar diliyoruz"
Dışişleri Bakanlığı: "Başbakan Zeydi'ye bu kritik görevinde başarılar diliyoruz"
Başkan Dilik'in adı parkta yaşatılacak
Başkan Dilik'in adı parkta yaşatılacak
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Yaklaşık 2,5 yılda bir yıl yaşlanan bir nüfusla karşı karşıyayız"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Yaklaşık 2,5 yılda bir yıl yaşlanan bir nüfusla karşı karşıyayız"
Bakan Fidan, TDT Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı'na katılacak
Bakan Fidan, TDT Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı'na katılacak
Son Haberler
Dışişleri Bakanlığı: "Başbakan Zeydi'ye bu kritik görevinde başarılar diliyoruz"
Dışişleri Bakanlığı: "Başbakan Zeydi'ye bu kritik görevinde...
Ankara'da kuvvetli rüzgar çöp konteynerini savurdu
Ankara'da kuvvetli rüzgar çöp konteynerini savurdu
Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu'nun müşteki olduğu davanın görülmesine başlandı
Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu'nun müşteki olduğu...
Mersin'de trafikte kameralı sıkı denetim: 10 günde bin 413 sürücü ceza yedi
Mersin'de trafikte kameralı sıkı denetim: 10 günde bin 413 sürücü...
Çocuk istismarı görüntüleri satın aldığı iddiasıyla 2 şüpheli tutuklandı
Çocuk istismarı görüntüleri satın aldığı iddiasıyla 2 şüpheli...
Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Temmuz ayında enflasyon farkı yanında refah payı artışını da dikkate alan bir düzenleme yapacağız. Memurlarımızı enflasyona ezdirmeme sözümüzü yine tutacağız."
Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Temmuz ayında enflasyon farkı yanında refah payı artışını da dikkate alan bir düzenleme yapacağız. Memurlarımızı enflasyona ezdirmeme sözümüzü yine tutacağız."

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi