• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Akbank ve Endeavor Türkiye'nin "Boost The Future"ın 5. dönemi son buldu
Ekonomi
Yayınlanma: 14 Aralık 2023 - 14:33

Akbank ve Endeavor Türkiye'nin "Boost The Future"ın 5. dönemi son buldu

Boost The Future Demo Day etkinliğinde yeni nesil startuplar yatırımcılar ve girişimcilik ekosistemiyle buluştu

Ekonomi
14 Aralık 2023 - 14:33
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Endeavor Türkiye ve Akbank işbirliğiyle düzenlenen girişim hızlandırma programı "Boost The Future"ın 5. dönemi, "Demo Day" etkinliği ile son buldu.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Boost The Future Demo Day etkinliğinde yeni nesil startuplar yatırımcılar ve girişimcilik ekosistemiyle buluştu.

Sabancı Center'da düzenlenen Demo Day'de 3 ay boyunca yoğun bir mentorluk ve eğitim desteği alan startuplar, yatırımcılar ve girişimcilik ekosisteminin önde gelen isimlerine girişimlerini sundu. Etkinlikte Endeavor Girişimi Insider'ın kurucu ortağı ve Üst yöneticisi (CEO) Hande Çilingir de özel bir konuşma ile yer aldı.

Bu yılki programda 12 girişimci, fintek, oyun, perakende gibi farklı sektörlerden yapay zeka destekli çözümleriyle dikkati çekti. Boost The Future programına seçilen ve Demo Day'de yer alan girişimler arasında Defy, ELYT, Finsmart, Guul Games, Jobtogo, Octobus, PvX, Ruuf, Selfprof, Shipicons, UrClimate ve Waste Long yer aldı. Bu girişimciler, Akbank Lab ve Endeavor’ın deneyimli mentörleri ile birlikte iş fikirlerini olgunlaştırdı ve uluslararası arenaya açılmak için destek aldılar.

Açıklamada programdaki görüşlerine yer verilen Akbank Bireysel Bankacılık ve Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı ve Endeavor Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Civelek Yüce, şunları kaydetti:

"Girişimciliğin ekonomileri geliştirmek ve katma değer ve istihdam yaratmak açısından kritik bir öneme sahip olduğuna inanıyoruz. 'Türkiye'yi geleceğe taşıyan öncü banka' vizyonumuz doğrultusunda, girişimcilik ekosistemini kararlılıkla destekliyoruz. Bu kapsamda Endeavor Türkiye işbirliğinde yürüttüğümüz Boost The Future programı da 5. döneminde yeni nesil işlere ve endüstrilere değer katmaya devam ediyor. 3 aylık yoğun bir sürecin ardından girişimlerimizin işlerini ölçeklendirmek, büyütmek ve yurt dışına açılmak üzere gösterdiği gelişimi ise Demo Day etkinliğimizde görünür kıldık. Ülkemizin önde gelen yatırımcıları ile buluşan girişimcilerimiz, bütüncül değer yaratma potansiyelleri ile dikkat çektiler. Yarattığımız bu değerden mutluluk duyuyoruz. Deneyimli mentor ağımız, başarılı hızlandırma programımız ve yenilikçi fırsatlarımızla geleceğe güç katmaya devam edeceğiz."

Endeavor Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kurttepeli ise, Endeavor'da, Türkiye'yi geleceğe taşıyan öncü girişimcilerin global platformu olmak için yola çıktıklarını belirterek, 40’a yakın pazarda faaliyet gösteren uluslararası bir yapı olarak, geçtiğimiz 16 senede Türkiye'nin bugün en çok bilinen ve ekosistemde kurucularının rol modeli haline geldiği tüm girişimlerle yan yana durduklarını aktardı.

Kurttepeli şu bilgileri verdi:

"Kısaca, büyük düşünen girişimcileri, hayallerini gerçekleştirebilmeleri için destekliyoruz. Daha yola çıkarken bile sadece bulundukları yeri değil, dünyayı da değiştirmeye niyetlenen ve değişimden korkmadan yollarına devam eden, yeni nesil girişimcilere mentorluk ve yatırım yapan, girişimcilik ekosistemini büyüten, 'çarpan etkisi' yaratan bu girişimciler ve şirketleri, artık ülkelerin ve dünyanın gidişatına yön veriyor.​​​​​​​ Boost the Future ile, bu şirketleri erkenden tespit ederek geleceğin Endeavor Girişimcileri'ni bulmayı hedefliyoruz. 5 senedir devam ettiğimiz Boost the Future’da, Akbank'la girişimcilik ekosistemini birlikte geliştirebilme ve girişimcilere destek olabilme şansı yakaladığımızdan dolayı çok mutluyuz. Tüm Akbank ekibine teşekkür ediyor, program mezunlarımıza girişimcilik yolculuklarında bol başarı diliyorum."


AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Mersin OSB'de hedef 5. bölge
Mersin OSB'de hedef 5. bölge
Merkez Bankası'nın toplam rezervleri arttı
Merkez Bankası'nın toplam rezervleri arttı
GüzelEnerji ve Milangaz Genel Müdürü Erdal Yavuz oldu
GüzelEnerji ve Milangaz Genel Müdürü Erdal Yavuz oldu
GTB'den ihracatta yeni nesil müşteri bulma stratejileri eğitimi
GTB'den ihracatta yeni nesil müşteri bulma stratejileri eğitimi
Son Haberler
Silvikültür eğitim tatbikatı Yenice'de tamamlandı
Silvikültür eğitim tatbikatı Yenice'de tamamlandı
Mersin OSB'de hedef 5. bölge
Mersin OSB'de hedef 5. bölge
Köy okulu öğrencilerinden 14 Mayıs Çiftçiler Günü klibi
Köy okulu öğrencilerinden 14 Mayıs Çiftçiler Günü klibi
Fırtınada devrilen çam ağacı yolu trafiğe kapattı
Fırtınada devrilen çam ağacı yolu trafiğe kapattı
Samsun'da "Liseler Arası İnovasyon Yarışması"
Samsun'da "Liseler Arası İnovasyon Yarışması"
Avustralya Savunma Bakanı Marles'in ofisine yönelik "Filistin" protestosu
Avustralya Savunma Bakanı Marles'in ofisine yönelik "Filistin" protestosu

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi