• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Aksaraylı 64 yaşındaki gurbetçi yıllardır rengarenk giyiniyor
Genel
Yayınlanma: 30 Ağustos 2023 - 10:11

Aksaraylı 64 yaşındaki gurbetçi yıllardır rengarenk giyiniyor

Hollanda'da yaşayan Kadir Demir: "Renkler, ruh halime yansıyor. 64 yaşında olmama rağmen hiçbir şeyi stres yapmıyorum. Canlı renkler giydikçe stresim azalıyor" - "Kıyafetlerimin renklerine uyumlu saat, tespih ve yüzüklerim var. Ayakkabılarımı da elbiselerim gibi özenle seçiyorum"

Genel
30 Ağustos 2023 - 10:11
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Hollanda'da yaşayan 64 yaşındaki Aksaraylı gurbetçi Kadir Demir, ruh halini yansıttığını düşündüğü rengarenk giysilerinden yıllardır vazgeçmiyor.

Demir, küçük yaşta babasıyla Hollanda'ya gittikten sonra renkli kıyafetlere ilgi duymaya başladı.

Renkli kıyafetler giymeye başlayınca çevresinde "Modacı Kadir" olarak tanınmaya başlayan Demir, Küçük Bölcek Mahallesi'ndeki evinin dolabında yeşil, mavi, pembe takım elbiseler bulunduruyor, renk çeşitliliğini ayakkabı, aksesuar ve kravatlarında da tercih ediyor.

- Renkli kıyafetlerle kendisini iyi hissediyor

Kıyafetleriyle dikkat çeken Kadir Demir, AA muhabirine, renkli kıyafetleri ilk çocukken Hollanda'da gördüğünü, 12 yaşından sonra da giyim tercihini bu doğrultuda yaptığını söyledi.

Giyim tarzından dolayı bazen farklı tepkilerle karşılaşabildiğini aktaran Demir, kimseye aldırış etmediğini, kendi zevklerine ve tarzına göre hareket ettiğini dile getirdi.

Demir, yurt dışından getirdiği kumaşları Aksaray'daki terzisinde tercihine göre gömlek ve pantolon diktirdiğini kaydetti.

Kıyafetlerine özenle baktığını, kimseye teslim etmeden kendisinin yıkayıp, ütülediğini vurgulayan Demir, "Kıyafetlerimin renklerine uyumlu saat, tespih ve yüzüklerim var. Ayakkabılarımı da elbiselerim gibi özenle seçiyorum. Kıyafetlerimin rengine uyumlu 48 çift ayakkabım ve kemerim var. Hollanda'da küçük bir defileye çıkacağım. Renkler, ruh halime yansıyor. 64 yaşında olmama rağmen hiçbir şeyi stres yapmıyorum. Canlı renkler giydikçe stresim azalıyor."diye konuştu.

- "Ruhumun içindeki renkliliği kıyafetlerimle dışarıya yansıtıyorum"

En çok kırmızı ve beyaz renkleri giymeyi sevdiğine değinen Demir, bazen günde üç kez kıyafet değiştirdiğini söyledi.

Çoğu kişinin farklı tarz renkleri giyinmeye cesaret edemediğini anlatan Demir, "Cesareti olan giysin. Ben alıştım, çünkü uzun zamandır böyleyim. Kim gülerse gülsün benim için sorun değil. Ruhumun içindeki renkliliği kıyafetlerimle dışarıya yansıtıyorum. Bana bazen sadece eşim tepki gösteriyor. Çocuklarım ve torunlarımın gözü alıştığı için bir şey demiyor. Herkes dilediği farklı rengi giysin, renkli giyinmek çok normal." ifadesini kullandı.


AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Son Haberler
İçişleri Bakanı Çiftçi: "Eser ve hizmet siyasetinden ayrılmadan ülkemizi her alanda daha güçlü yarınlara taşıyacağız"
İçişleri Bakanı Çiftçi: "Eser ve hizmet siyasetinden ayrılmadan...
Düzce Üniversitesi'nde mezunlarla anlamlı buluşma
Düzce Üniversitesi'nde mezunlarla anlamlı buluşma
Kağıthane'de özel bireylerin etkinliğine yoğun ilgi
Kağıthane'de özel bireylerin etkinliğine yoğun ilgi
Vali Çalgan: "Oyaca köyündeki hasar büyük, köydeki binaların yüzde 80'i oturulamayacak durumda"
Vali Çalgan: "Oyaca köyündeki hasar büyük, köydeki binaların...
İçişleri Bakanı Çiftçi'den Erzurumspor'a tebrik ziyareti
İçişleri Bakanı Çiftçi'den Erzurumspor'a tebrik ziyareti
İstanbul'da Büyük Zafer'in 101. yılı kutlanıyor
İstanbul'da Büyük Zafer'in 101. yılı kutlanıyor

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi