• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. AKTİM Çarşı ve AKTİM Ofis projesinin yüzde 18'i tanıtıma çıkmadan satıldı
Ekonomi
Yayınlanma: 29 Eylül 2023 - 12:32

AKTİM Çarşı ve AKTİM Ofis projesinin yüzde 18'i tanıtıma çıkmadan satıldı

Bilgiçler Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Emre Bilgiç: - "AKTİM Çarşı ve AKTİM Ofis projelerimize yoğun ilgi hem lokasyon hem de çözüm odaklı mimarisinden kaynaklanıyor"

Ekonomi
29 Eylül 2023 - 12:32
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Bilgiçler Yapı’nın Bayrampaşa’da hayata geçirdiği AKTİM Çarşı ve AKTİM Ofis projelerinin tanıtım öncesi satışı başladı.

Bilgiçler Yapı açıklamasına göre, tanıtım öncesi ön satışta ünitelerin yüzde 18’i satılırken, projenin tanıtımın gelecek ay yapılması planlanıyor.

22 bin metrekarelik arazi üzerinde yükselecek olan proje, 332 bağımsız bölümden oluşuyor. Yeni nesil mimariyle tasarlanan proje, dükkanları ve ofisleriyle İstanbul’a yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

AKTİM Çarşı, cadde mağazalarıyla İstanbul ticaretine yeni bir anlayış getirmeye hazırlanırken, AKTİM ofis bloku da günümüzün ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı. Lüksün ve konforun bir arada sunulduğu ofis bölümünde, concierge hizmetlerinden, geniş otopark kapasitesine kadar her ayrıntı titizlikle düşünüldü.

Bilgiçler Yapı’nın “ustalık eseri” projesi olarak adlandırılan AKTİM Çarşı ve AKTİM Ofis projeleri 24 ayda sahiplerine teslim edilecek.

- "Bayrampaşa’ya yeni bir soluk getiriyoruz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Bilgiçler Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Emre Bilgiç, bugüne kadar AKTİM1, AKTİM2 ve AKTİM3 projeleri ile 141 bin metrekarelik ticari gayrimenkul ürettiklerini belirterek ticari gayrimenkul üretiminde 3 projede ciddi tecrübe edindiklerini, ticari ihtiyaçlara çok hakim olduklarını ve bu çerçevede projeleri tasarladıklarını bildirdi.

Ticari gayrimenkul projelerinde lokasyon önemine de vurgu yapan Bilgiç, şunları kaydetti:

“İstanbul büyük bir metropol. Lojistik açıdan önemli bir noktadayız. Bayrampaşa bölgesi hem ticaretin hem de ulaşımın kilit bir bölgesi. Projelerimiz otoyollara ve bağlantı yollarına çok yakın konumda, bu avantaj ile iş yapma süreleri de kısalacak. AKTİM Çarşı ve AKTİM Ofis projelerimize yoğun ilgi hem lokasyon hem de çözüm odaklı mimarisinden kaynaklanıyor. Yeni nesil mimari avantajları da eklenince yatırımcıları memnun edecek bir yatırım süreci başlamış oluyor."

Bilgiç, projenin gerek mimari yapısı, gerek sosyal donatı alanları, gerekse 32 bin metrekarelik büyüklüğünde kapalı otoparkıyla bölgeye yepyeni bir soluk kazandıracağını belirterek, "İnşaat teknikleri, enerji verimliliği, güvenlik sistemleri ve işlevsellik bakımından çoktan miadını doldurmuş birçok ticaret merkezi mevcut. AKTİM Çarşı projemiz ise bu anlamda büyük bir ihtiyacı karşılayarak işletme sahiplerine derin bir nefes aldıracak." ifadelerini kullandı.


AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
MANULAŞ ve SPİLAŞ çalışanlarına 60 bin TL'lik promosyon müjdesi
MANULAŞ ve SPİLAŞ çalışanlarına 60 bin TL'lik promosyon müjdesi
Bursa'da su faturalarına indirim 1 Haziran'dan itibaren geçerli olacak
Bursa'da su faturalarına indirim 1 Haziran'dan itibaren geçerli olacak
MADO son 1 ayda 8 yeni şube açtı
MADO son 1 ayda 8 yeni şube açtı
Bursa'da su fiyatlarında ciddi indirim
Bursa'da su fiyatlarında ciddi indirim
Son Haberler
Tepebaşı operasyonunda gözaltına alınan şüphelinin bahçesine gömülü gizli oda bulundu
Tepebaşı operasyonunda gözaltına alınan şüphelinin bahçesine gömülü...
Emniyet ekipleri sahte istihbaratçıları çökertti
Emniyet ekipleri sahte istihbaratçıları çökertti
Avrupa Taekwondo şampiyonu yine Türkiye
Avrupa Taekwondo şampiyonu yine Türkiye
Manavgat Belediyesine yönelik yolsuzluk davasında karar yarın açıklanacak
Manavgat Belediyesine yönelik yolsuzluk davasında karar yarın açıklanacak
Kurbanlıklarda stres, besleme ve ayak sağlığına dikkat
Kurbanlıklarda stres, besleme ve ayak sağlığına dikkat
İSTANBUL- PENDİK'TE EVİ SU BASTI; EŞYALAR KULLANILAMAZ HALE GEDİ
İSTANBUL- PENDİK'TE EVİ SU BASTI; EŞYALAR KULLANILAMAZ HALE GEDİ

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi