• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Yaşam
  3. aldıkları eğitimin ardından yaptıkları el emeği ürünler görücüye çıktı
Yaşam
Yayınlanma: 04 Haziran 2026 - 16:32
Güncelleme: 04 Haziran 2026 - 16:34

aldıkları eğitimin ardından yaptıkları el emeği ürünler görücüye çıktı

Çorum'un İskilip ilçesinde İskilip Metin Alkan Halk Eğitimi Merkezi'nde eğitim gören kursiyerler tarafından yıl boyunca yapılan el emeği ürünlerin yer aldığı sergi büyük ilgi gördü.a

Yaşam
04 Haziran 2026 - 16:32
Güncelleme: 04 Haziran 2026 - 16:34
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Çorum'un İskilip ilçesinde İskilip Metin Alkan Halk Eğitimi Merkezi'nde eğitim gören kursiyerler tarafından yıl boyunca yapılan el emeği ürünlerin yer aldığı sergi büyük ilgi gördü.a

İskilip Metin Alkan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından hazırlanan yıl sonu el sanatları sergisi, merkez bahçesinde düzenlenen törenle açıldı Serginin açılışına İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, Belediye Başkan Vekili Mehmet Zontur, İl Genel Meclisi Başkanı Duran Bıyık, kurum müdürleri, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı. İskilip Gençlik Merkezi ekipleri tarafından yapılan halk oyunları gösterisi ve gitar konseriyle başlayan sergi açılışında, çocukların hazırladığı mini defile vatandaşlardan büyük beğeni topladı.

Sergi açılışında konuşan İskilip Metin Alkan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Abdullah Ök, Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında düzenlenen sergiye katılan misafirlere teşekkür ederek sergilenen ürünler hakkında bilgi verdi. Halk eğitimi Merkezlerinin her yaştan vatandaşa yönelik eğitim hizmeti sunduğunu belirten Ök, mobilya, ayakkabı, giyim tasarımı ile dikiş-nakış başta olmak üzere çeşitli alanlarda kurslar açtıklarını ifade etti.

İskilip Kaymakamı Ramazan Polat ise ürünlerin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Geçmişte daha çok mobilya ve ayakkabı alanlarına önem veren Halk Eğitim Merkezimiz, Abdullah Bey'in göreve gelmesiyle birlikte hem sanayiye yönelik kurslarda hem de halkımıza doğrudan dokunan sosyal ve kültürel faaliyetlerde çok daha güzel çalışmalar yapmaya başladı. Bu vesileyle başta Abdullah Bey olmak üzere müdürlerimize, yönetici arkadaşlarımıza ve etkinliğe katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Yapılan çalışmalar kurumlarımızın iş birliğiyle hayata geçiriliyor. İskilip'te kültür, sanat ve spor alanlarında çeşitli etkinlikler düzenlemeye gayret ediyoruz. Halk Eğitim Merkezimiz bu çalışmaların önemli bir parçası. Bunun yanında Aile Destek Merkezimiz de faaliyetleriyle ilçemize katkı sağlıyor. Ayrıca belediyemize ait Hamiyet Atasoy Kültür Merkezi gibi önemli mekânlarımız bulunuyor.

Bu kurumlarımızın birlikte hareket etmesiyle İskilip'te kültür, sanat ve eğitim faaliyetlerinin daha da yaygınlaşmasını ve gelişmesini arzu ediyoruz. Emek veren, gayret gösteren ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından kurdele kesimiyle serginin açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından protokol üyeleri ve davetliler, kursiyerler tarafından yıl boyunca hazırlanan el emeği ürünlerin yer aldığı stantları ziyaret ederek çalışmalar ve ürünler hakkında bilgi aldı. Sergide yıl boyunca eğitim alan kursiyerler ve usta öğreticiler tarafından hazırlanan el emeği ürünler vatandaşlardan büyük ilgi gördü.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Gaziantep Büyükşehir'den toplu taşımada Türkiye'de bir ilk
Gaziantep Büyükşehir'den toplu taşımada Türkiye'de bir ilk
Vanlı annelerin evlat nöbeti devam ediyor
Vanlı annelerin evlat nöbeti devam ediyor
Kızılay meydan projesi için geri sayım başladı
Kızılay meydan projesi için geri sayım başladı
Cadde62 ile Tunceli'ye yeni yaşam alanı
Cadde62 ile Tunceli'ye yeni yaşam alanı
Son Haberler
İngiltere Kraliyet Donanması'nın tek kadın komandosu, helikopter kazasında hayatını kaybetti
İngiltere Kraliyet Donanması'nın tek kadın komandosu, helikopter...
Aksulular Mavi Akdeniz için tek yürek oldu, Turunç Plajı temizlendi
Aksulular Mavi Akdeniz için tek yürek oldu, Turunç Plajı temizlendi
Ayvalık'ta metruk bina yangını
Ayvalık'ta metruk bina yangını
Hüseyin Yücel: "Beşiktaş sahipsiz kalmaz"
Hüseyin Yücel: "Beşiktaş sahipsiz kalmaz"
Küçük çocuğun gözü önünde 2 kadına kurşun yağdırdı
Küçük çocuğun gözü önünde 2 kadına kurşun yağdırdı
Bodrum'da 2 bin metrekare hayalet ağ temizlendi, binlerce yavru balık doğaya bırakıldı
Bodrum'da 2 bin metrekare hayalet ağ temizlendi, binlerce yavru balık doğaya bırakıldı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi