• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Ankara'daki komşu cinayetinin tanığı vatandaşlar o anları anlattı: "Saldırgan adamın elinde tüfek vardı, yerde bir kadın yatıyordu"
Asayiş
Yayınlanma: 25 Kasım 2023 - 15:59

Ankara'daki komşu cinayetinin tanığı vatandaşlar o anları anlattı: "Saldırgan adamın elinde tüfek vardı, yerde bir kadın yatıyordu"

Ankara'da husumetli komşular arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi, pompalı tüfekle ateş ettiği 4 komşusundan ikisini öldürürken, ikisinin de yaralanmasına sebep oldu. Korku dolu o ana şahit olan bir vatandaş ise, "Saldırgan adamın elinde tüfek vardı, yerde bir kadın yatıyordu" dedi.

Asayiş
25 Kasım 2023 - 15:59
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Ankara'da husumetli komşular arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi, pompalı tüfekle ateş ettiği 4 komşusundan ikisini öldürürken, ikisinin de yaralanmasına sebep oldu. Korku dolu o ana şahit olan bir vatandaş ise, "Saldırgan adamın elinde tüfek vardı, yerde bir kadın yatıyordu" dedi.

Olay, Keçiören ilçesi Esertepe Mahallesi Şehit Mustafa Ercigez Caddesi'nde yer alan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Hüseyin A. (59), daha önce husumet yaşadığı bina yöneticisi Sema Taşkıran (46) ile asansör bakımı esnasında çıkan gürültü sebebiyle tartışmaya başladı. Çıkan gerginliğe aynı aileden diğer komşular Sevda Şahan (46), eşi Uğur Şahan (48) ve oğulları Mehmet Ali Şahan (15) da dahil oldu. Öfkelenen Hüseyin A., evden getirdiği pompalı tüfekle önce baba ile oğluna, ardından da kaçarak sokağa caddeye çıkan Sema Taşkıran ile Sevda Şahan'a ateş etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince öldüğü belirlenen Uğur Şahan ile oğlu Mehmet Ali Şahan'ın cansız bedenleri Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Hastaneye nakledilen yaralılardan Sevda Şahan'ın hayati tehlikesinin bulunduğu, diğer yaralı Sema Taşkıran'ın ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Saldırgan Hüseyin A. ise cinayet büro amirliği ekiplerince olay yerinde suç aleti silahla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Basın mensuplarına saldırı

Vatandaşlardan bazıları görevini yapmak için olay yerine gelen basın mensuplarına saldırdı. Gazetecilere sesini yükselten fiziki saldırıda bulunmak isteyen kişilere polis ekipleri müdahale etti. Korkunç olayda zaman zaman vatandaşların kendi aralarında da tansiyon yükseldi. Geniş güvenlik önleminin alındığı olay yerinde polis ekiplerinin araya girmesiyle gerginlikler bastırıldı.

Yakınları sinir krizi geçirdi

Baba ile oğlunun hayatını kaybettiğini öğrenen yakınları sinir krizi geçirdi. Ölen kişilerin feryat eden akrabalarını çevredekiler sakinleştirmeye çalıştı.

"Daha önce tartıştıklarını duymuştum"

Olayın tanıklarından Fadime Karaçay, "Hepsini tanıyorduk. Komşularımızdı. Tartışma çıkmış, saldırgan da silahla vurmuş. Daha önce tartıştıklarını duymuştum. Ölen adamın eşi, 'üst komşumuzla aramız iyi değil' demişti. Gürültüden kaynaklı ufak tefek tartışmalar yaşamışlar. İki tane cana kıydılar" ifadelerini kullandı.

Vatandaşlardan Adnan Gedikoğlu ise, "Adamın elinde tüfek vardı. Yerde bir kadın yatıyordu. Polis ekipleri geldi, saldırganı yakalayıp götürdüler. Ardından kalabalık oluşmaya başladı" dedi.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Alkollü sürücünün ehliyetine el konulup 25 bin lira ceza kesildi
Alkollü sürücünün ehliyetine el konulup 25 bin lira ceza kesildi
Motosiklet otomobile çarptı: 2 yaralı
Motosiklet otomobile çarptı: 2 yaralı
Üsküdar'da park halindeki üç araç yandı
Üsküdar'da park halindeki üç araç yandı
Duvar dibine çöken kadın ekipleri harekete geçirdi
Duvar dibine çöken kadın ekipleri harekete geçirdi
Son Haberler
İnegöl'de direksiyon başında fenalaşan sürücü zincirleme kazaya neden oldu
İnegöl'de direksiyon başında fenalaşan sürücü zincirleme kazaya...
Tepebaşı Belediyesi'ne yönelik operasyonda gözaltında şüpheler sağlık kontrolünden geçirildi
Tepebaşı Belediyesi'ne yönelik operasyonda gözaltında şüpheler...
Yeni kurulan ağır ceza mahkemelerinin yargı çevrelerinin belirlenmesine ilişkin karar Resmi Gazete'de
Yeni kurulan ağır ceza mahkemelerinin yargı çevrelerinin belirlenmesine...
Soykırım suçlusu Ratko Mladiç'in ölmek üzere olduğu gerekçesiyle yaptığı tahliye talebi reddedildi
Soykırım suçlusu Ratko Mladiç'in ölmek üzere olduğu gerekçesiyle...
Kumlu'da samanlık yangını
Kumlu'da samanlık yangını
Yaşları küçük, yürekleri kocaman
Yaşları küçük, yürekleri kocaman

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi