• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Antalya'da AK Parti'ye katılan 7 bin 841 üyeye rozetleri takıldı
Siyaset
Yayınlanma: 21 Mart 2024 - 17:05
Güncelleme: 21 Mart 2024 - 18:02

Antalya'da AK Parti'ye katılan 7 bin 841 üyeye rozetleri takıldı

Antalya'da AK Parti'ye katılan 7 bin 841 üye için rozet takma töreni düzenlendi.

Siyaset
21 Mart 2024 - 17:05
Güncelleme: 21 Mart 2024 - 18:02
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Antalya'da AK Parti'ye katılan 7 bin 841 üyeye rozetleri takıldı
Antalya'da AK Parti'ye katılan 7 bin 841 üye için rozet takma töreni düzenlendi.

Önceki dönem Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, İl Başkanı Ali Çetin ve Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü'nün katılımıyla, AK Parti'ye katılanlar için rozet takma töreni düzenlendi. 7 bin 841 üyeyi temsilen 41 üyeye rozetleri takıldı.

İl Başkanı Ali Çetin, AK Parti'ye yeni katılan 7 bin 841 üyeye temsilen 41 üyeye rozet takılacağını belirtti. Güzel bir seçim dönemi geçirdiklerinin altını çizen Çetin, "Seçim sürecinde bizimle beraber yürüyen bizimle olan desteğini gösteren şükranlarımızı sunuyoruz. Değişime, dönüşüme hazır bir Antalya var. Hizmet kısırlığına son vermek isteyen bir kent var. 5 yılda yapılmayanların daha fazlasını yapmaya yeni vizyonlar ortaya koymaya geliyoruz. 19 ilçede ve büyükşehre talibiz. Hepsini almak istiyoruz. Antalya'ya bir 5 yıl daha kaosa dönük yılları yaşattırmayacağız. 31 Mart akşamı zaferle ulaşacağız. Antalya'da yarım kalan işleri yapmaya başlayacağız" dedi.

"Hizmet susuzluğu gidecek"

Milletvekili ve MKYK Üyesi Mustafa Köse, Cumhur İttifakı'nın her gün yeni yol arkadaşları kazandığını belirterek, "Artık sona geldik. Akın akın insanların partimize teveccüh etiklerini görüyoruz. Nereye gitsek gülen yüzlerle karşılanıyoruz. Antalya'nın hizmete susadığını görüyoruz. Büyükşehrin büyük ölçüde hizmete kandığını kentin susuzluğunu Hakan Tütüncü ve 19 ile adaylarımızla gidereceğiz" diye konuştu.

"İdeolojiye bakmadan projelerimiz desteklenecek"

Mevlüt Çavuşoğlu da, Antalya'nın hizmete hasret kaldığını gözlemlediklerini ifade ederek, "Tütüncü'nün anlattığı projelerin benimsendiğini, umutların arttığını görüyoruz. Gerçekçi güven verici uygulanabilir projeler olduğunu oy vermeyecekler olanlar bile görüyor. Antalya ideolojiye bakmadan bu projeleri destekleyecektir. Antalyalılar en çokta Konyaaltı'nda değişim istiyor. Durali Kolpak ile bu değişim yaşanacak. Rıza Sümer de Kepez'de Tütüncü'nün kaldığı yerden devam edecektir. 19 ilçede adaylarımıza teveccüh var. Emeklerimizin karşılığını alacağız. Adaylarımıza teşkilatlarımıza umut vereceğiz. Antalya'nın Fetret Devri'ni bitireceğiz. Antalya'nın altın çağı Hakan Tütüncü başkanla başlayacak" ifadelerine yer verdi.

"Altın çağ başlayacak"

Hakan Tütüncü ise Türkiye'ye Antalya'dan şok güzel bir zafer armağan edeceklerinin altını çizerek, Antalya'nın altın çağını hep birlikte başlatacaklarını bildirdi.

Tütüncü, 31 Mart'ta kazananın Antalya olacağını belirterek, yeni gelen arkadaşlarla aynı yolda yürümenin mutlulukların en yücesi olacağını kaydetti.

Konuşmaların ardından temsilen 20 üyeye AK Parti rozetleri takıldı.

Rozet takılanlar arasında, Bağımsız Aksu ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Akif Ordu, Saat Partisi Belediye Başkan Adayı Ömer Saçkan, İYİ Parti Meclis Üyesi Cengiz Avcı, CHP Konyaaltı Büyükşehir Meclis üyesi Şafak Otuzaltı, CHP Meclis Üyesi Eren Kurt, geçmiş dönem CHP Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız, DSP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cemal Altan, Deva Partisi Eski İl Başkanı Özgür Özbek, Deva Partisi Kepe İlçe Eski Başkanı Mehmet Siyahkoç, Deva Partisi Kepez İlçe Eski Başkan Yardımcısı Esra Çelik gibi isimler yer aldı.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
TBMM Adalet Komisyonu suça sürüklenen çocuklarla ilgili teklifi görüşmek için toplandı
TBMM Adalet Komisyonu suça sürüklenen çocuklarla ilgili teklifi görüşmek için toplandı
Meram'da yol, asfalt, parke seferberliği tüm hızıyla sürüyor
Meram'da yol, asfalt, parke seferberliği tüm hızıyla sürüyor
İsmail Kahraman MKE Silah Müzesine hayran kaldı: "Türkiye'nin büyüklüğünü ifade eden fevkalade bir eser"
İsmail Kahraman MKE Silah Müzesine hayran kaldı: "Türkiye'nin büyüklüğünü ifade eden fevkalade bir eser"
Bakan Göktaş: "Amacımız, çocuğun suça sürüklenmeden önceki riskleri ortadan kaldırmak"
Bakan Göktaş: "Amacımız, çocuğun suça sürüklenmeden önceki riskleri ortadan kaldırmak"
Son Haberler
Kınalıada sahilinde üzücü manzara: Sahile ölü yunus balığı vurdu
Kınalıada sahilinde üzücü manzara: Sahile ölü yunus balığı vurdu
Ankara'da otları temizlemek için yakılan ateş eve sıçradı
Ankara'da otları temizlemek için yakılan ateş eve sıçradı
İranlı iki kişi 151 parça halinde yuttukları 939,26 gram metamfetaminle yakalandı
İranlı iki kişi 151 parça halinde yuttukları 939,26 gram metamfetaminle...
Sivas'ta 89 bin 559 adet kâğıda emdirilmiş uyuşturucu madde ele geçirildi
Sivas'ta 89 bin 559 adet kâğıda emdirilmiş uyuşturucu madde ele...
Direksiyon başında kalp krizi geçiren sürücü kaza yaptı, hastanede hayatını kaybetti
Direksiyon başında kalp krizi geçiren sürücü kaza yaptı, hastanede...
Vali Dağlı huzurevi sakinleriyle iftar yaptı
Vali Dağlı huzurevi sakinleriyle iftar yaptı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi