• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Antalyaspor-Başakşehir maçının ardından
Spor
Yayınlanma: 21 Mayıs 2023 - 22:50

Antalyaspor-Başakşehir maçının ardından

Fraport TAV Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin: "Matematiksel olarak yarış devam ediyor. O yarışın içinde en avantajlı takım biziz" - "Antalyaspor'da transferleri sadece Nuri Şahin yapmıyor. Dünyanın hiçbir yerinde her transfer tutmaz. Borussia Dortmund'a ömrümü verdim. İnanın bana Dortmund da transferde büyük hatalar yaptı"

Spor
21 Mayıs 2023 - 22:50
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Antalyaspor-Başakşehir maçının ardından
Fraport TAV Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Medipol Başakşehir ile 0-0 berabere kaldıkları maçı kazanmak istediklerini, en az bir puan hedefini ise gerçekleştirerek sahadan ayrıldıklarını söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Şahin, bu sezon iç sahadaki son maçlarını oynadıklarını belirtti.

Şahin, kazanmak için sahaya çıktıklarını ifade ederek, "Çok pozisyona girdik. Bir puanı da hedeflemiştik, onu aldık. Önümüzdeki Fenerbahçe maçına hazırlanıp işi bitirmek istiyoruz. Matematiksel olarak yarış devam ediyor. Altımızda başka takımlar da var. O yarışın içinde en avantajlı takım biziz. Çok karamsar değilim. Ben takımıma güveniyorum. Büyük sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Son maçımızı Girensunspor'la oynayacağız." diye konuştu.

Haji Wright'ın karşılaşmada tribünlerden ıslıklanmasıyla ilgili soruyu yanıtlayan Şahin, ABD'li forvetin yakın zamanda baba olduğunu, taraftarın tepkisine şaşırdığını dile getirerek, "Bir daha olmayacağını düşünüyorum. Bizim için yaptıkları ortada. Çok rahat başka takımlara transfer olabilirdi, bizi tercih etti. Vefa, insanlık çok önemli." değerlendirmesinde bulundu.

Şahin, geçen sezon iç sahada çok daha iyi oynadıklarını, bu sezon sahalarında gereksiz çok puan verdiklerini, "en çok içini yakan" mücadelelerin Kasımpaşa ve Sivasspor maçları olduğunu vurguladı.

Her zaman ayakları yere basan biri olduğunu vurgulayan Şahin, hiçbir zaman "Antalyaspor'un hedefi ilk 5" ifadesini kullanmadığını söyledi.

Şahin, Antalyaspor ile sözleşmesinin devam ettiğini, Antalya'yı çok sevdiğini, sezon sonunda kulüp başkanı ve yönetimle değerlendirme yapacaklarını kaydetti.

Antalyaspor tarihinde en çok öz eleştiri yapan teknik adam olduğunu savunan Nuri Şahin, "Antalyaspor'da transferleri sadece Nuri Şahin yapmıyor. Yönetim, hoca hep beraber yapıyor. Dünyanın hiçbir yerinde her transfer tutmaz. Borussia Dortmund'a ömrümü verdim. İnanın bana Dortmund da transferde büyük hatalar yaptı. Transferde hiçbir kulüpte başarı yüzde 100 olmaz. Hata yaptık mı yaptık ama doğruları göz ardı etmemek lazım." ifadelerini kullandı.


AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Metin Diyadin: "Ligde kalmamız gerekiyor"
Metin Diyadin: "Ligde kalmamız gerekiyor"
Fatih Tekke: "Kupayı çok fazla istiyoruz"
Fatih Tekke: "Kupayı çok fazla istiyoruz"
Son Haberler
İran'dan Netanyahu'nun gizli BAE ziyaretine sert tepki: "İsrail ile işbirliği yapanlar hesap verecek"
İran'dan Netanyahu'nun gizli BAE ziyaretine sert tepki: "İsrail...
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Yaşlı adamı tarlada bıçaklayarak öldüren şüpheli yakalandı
Yaşlı adamı tarlada bıçaklayarak öldüren şüpheli yakalandı
Bursa'da rekor ceza: 'Dur' ihtarına uymayan kadın sürücüye 550 bin TL cezai işlem uygulandı
Bursa'da rekor ceza: 'Dur' ihtarına uymayan kadın sürücüye...
Ayvalık Merkez Avcılar Kulübü'nde görev değişimi
Ayvalık Merkez Avcılar Kulübü'nde görev değişimi

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi