• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Arkadaşını kalbinden bıçaklayarak öldüren sanık için istenen ceza belli oldu
Asayiş
Yayınlanma: 04 Eylül 2024 - 14:31
Güncelleme: 04 Eylül 2024 - 15:18

Arkadaşını kalbinden bıçaklayarak öldüren sanık için istenen ceza belli oldu

Kocaeli'de oto yıkama dükkanında kendisini beyzbol sopası ile darp eden ve bıçaklayan arkadaşını kalbinden bıçaklayarak öldüren sanık hakkında 12 yıldan 18 yıla kadar hapis talep edildi.

Asayiş
04 Eylül 2024 - 14:31
Güncelleme: 04 Eylül 2024 - 15:18
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Arkadaşını kalbinden bıçaklayarak öldüren sanık için istenen ceza belli oldu
Kocaeli'de oto yıkama dükkanında kendisini beyzbol sopası ile darp eden ve bıçaklayan arkadaşını kalbinden bıçaklayarak öldüren sanık hakkında 12 yıldan 18 yıla kadar hapis talep edildi.

Merkez Mahallesi Albay Burak Caddesi'ndeki oto yıkama dükkanında 7 Haziran 2023'de meydana gelen olayda, iş yeri sahibi Abdürrahim Bozboğa (39), Muhammed Alperen U. (26) tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Olaya ilişkin başlatılan geniş çaplı soruşturmada Muhammed Alperen U., Uğur S., Sedat Y., Ö.S. ve Y.E. isimli şahıslar polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. İfadeleri alınan şüphelilerden Uğur S., Sedat Y., Ö.S. ve Y.E. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Muhammed Alperen U. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Duruşma devam etti

Muhammed Alperen U. hakkında "Haksız tahrik altında kasten öldürme"; Uğur S. ile Sedat Y., hakkında ise Muhammed Alperen U'ya yönelik işledikleri "Kasten yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve yağma" suçlarından dava açıldı.

Olaya ilişkin açılan davanın duruşması Kocaeli Kocaeli 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülmeye devam etti. Salonda tutuksuz sanıklar Uğur S., Sedat Y. ve taraf avukatları hazır bulunurken, müşteki sanık sıfatında bulunan Muhammed Alperen U. ise duruşmaya SEGBİS ile katıldı.

"Alperen bıçakla Abdürrahim'e vurduğunu ancak neresine vurduğunu hatırlamadığını söyledi"

Tanık olarak dinlenen Yunus E., "Olay tarihinde Alperen'in işletilmekte olduğu içkili restoranın kasasına bakıyordum. Çalışma saatinde kadın garson ile Abdürrahim'in birlikte oturduğunu gördüm. Bunun üzerine kadın garsonu 'Çalışmıyor musun?' diye uyardım. Daha sonra kasaya giderek çalışmaya devam ettim. Bir süre sonra Abdürrahim yanıma geldi, sarhoştu. Bir süre konuştuktan sonra bana tokat attı, dişim kanadı. Çalışanlar hemen onu dışarı çıkararak kapıyı kilitledi. İlk başta şikayetçi olacaktım ancak Abdürrahim'in kardeşini tanıdığım ve sarhoşken öyle bir harekette bulunduğu için vazgeçtim. Dişim kanadığı için hastaneye gittim, saat 00.00 sıralarında iş yerine geri döndüm. Zaten o saatte müşteriler gitmişti, biz arkadaşlarla oturmaya devam ettik. Kısa bir süre sonra Alperen geldi. Pantolonunda kan vardı ve yırtıktı, ne olduğunu sorduğumda oto yıkamaya gittiğini, orada Abdürrahim'in kendisine beyzbol sopası ile vurduğunu ve silahla ateş ettiğini söyledi. Yaralı olduğunu görünce hastaneye götürmek istedim ancak kabul etmedi, 'İyileşirim' dedi. Bir de bıçakla Abdürrahim'e vurduğunu ancak neresine vurduğunu hatırlamadığını söyledi" diye konuştu.

Muhammed Alperen U. hakkında 12 yıldan 18 yıla kadar hapis talebi

Cumhuriyet savcısı mütalaasında, Muhammed Alperen U'nun "haksız tahrik altında" suçu işlediğine kanaat getirerek 12 yıldan 18 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti. Uğur S. ve Sedat Y. hakkında ise Muhammed Alperen U'ya yönelik işlediği "Kasten yaralama", "Nitelikli yağma" ve "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan ayrı ayrı cezalandırılmaları istendi.

Mahkeme heyeti, avukatların süre talep etmesi üzerine duruşmayı erteledi.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Alkollü sürücünün ehliyetine el konulup 25 bin lira ceza kesildi
Alkollü sürücünün ehliyetine el konulup 25 bin lira ceza kesildi
Motosiklet otomobile çarptı: 2 yaralı
Motosiklet otomobile çarptı: 2 yaralı
Üsküdar'da park halindeki üç araç yandı
Üsküdar'da park halindeki üç araç yandı
Duvar dibine çöken kadın ekipleri harekete geçirdi
Duvar dibine çöken kadın ekipleri harekete geçirdi
Son Haberler
Geminbeli Tüneli'nde çalışmalar hızlandı: Kış gelmeden hizmete açılması hedefleniyor
Geminbeli Tüneli'nde çalışmalar hızlandı: Kış gelmeden hizmete...
Yozgat'ta kaçak tütün operasyonunda 34 bin makaron ele geçirildi
Yozgat'ta kaçak tütün operasyonunda 34 bin makaron ele geçirildi
Önce annesini öldürdü ardından kendisini vurdu
Önce annesini öldürdü ardından kendisini vurdu
Kayseri'de iki kadının saç başa kavgası kamerada
Kayseri'de iki kadının saç başa kavgası kamerada
Bolu'da park halindeki otomobilden 100 bin liralık uyuşturucu çıktı: 2 tutuklama
Bolu'da park halindeki otomobilden 100 bin liralık uyuşturucu çıktı:...
Antalya'da 3 araçlı zincirlemeli kaza: 1 yaralı
Antalya'da 3 araçlı zincirlemeli kaza: 1 yaralı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi