• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Ataşehirli kadınlar Boğaz'da unutulmaz bir gün geçirdi
Genel
Yayınlanma: 26 Temmuz 2024 - 15:31
Güncelleme: 26 Temmuz 2024 - 16:42

Ataşehirli kadınlar Boğaz'da unutulmaz bir gün geçirdi

Ataşehir Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle kadınlara özel tekne turu etkinliği düzenlendi. Kabataş İskelesi'nden kalkışı gerçekleşen ve İstanbul Boğazı'nı gezen tekne turunda, kadınlar doyasıya eğlendi.

Genel
26 Temmuz 2024 - 15:31
Güncelleme: 26 Temmuz 2024 - 16:42
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Ataşehirli kadınlar Boğaz'da unutulmaz bir gün geçirdi
Ataşehir Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle kadınlara özel tekne turu etkinliği düzenlendi. Kabataş İskelesi'nden kalkışı gerçekleşen ve İstanbul Boğazı'nı gezen tekne turunda, kadınlar doyasıya eğlendi.

Ataşehir Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği kadınlara özel tekne turu etkinliği büyük coşku ile gerçekleşti. 250 kişinin misafir edildiği tekne turu etkinliğine, Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel de katılarak bu anlamlı projeye destek verdi.

Ataşehirli kadınlara özel düzenlenen etkinlikte, çocuklar da annelerini yalnız bırakmayarak, keyifli tekne gezisine dahil oldu.

"Ataşehir'in fedakar kadınları, İstanbul'un en güzel noktalarından birinde"

Etkinliğe katılan Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, kadınlarla ve çocuklarla selamlaşarak sohbet etti. Ardından teknede konuşma yapan Başkan Adıgüzel, "Bugün Ataşehir'in fedakâr kadınları, İstanbul'un en güzel noktalarından biri olan Boğaz'a yapılan özel bir tekne turuyla buluştu. Yüzlerce anne, abla ve çocuklarıyla birlikte, Ataşehir'den Boğaz'ın keyfini çıkarmak için bir araya geldiler. Bu etkinlikte bizlere destek olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Böyle güzel etkinlikler, çocukların gelişimine katkıda bulunuyor ve komşular arasında da dayanışmayı artırıyor. Bu nedenle bu etkinlikleri arttırarak, Ataşehirimizdeki tüm kadınlarımızın yararlanmasını sağlayacağız" dedi.

Kadınlar ve çocuklara teknede unutulmaz eğlence

İstanbul Boğazı'nın keyfini çıkararak, birbirinden güzel manzaralar eşliğinde deniz seyahati gerçekleştiren kadınlara, tur boyunca içecekler ve ikramlar sunuldu. Üç saat boyunca Boğaz'ın keyfini çıkaran, kadınlar ve çocuklar teknede müzik ve dans organizasyonu ile birlikte çeşitli etkinliklere katıldılar. Hem yetişkinler, hem de çocuklar için keyifli bir zaman geçirme fırsatı sunulan etkinlikler arasında çocuklar için ise palyaço gösterisi ve boyama etkinlikleri de düzenlendi.

Etkinlikten büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden kadınlara, gelecekte daha da güzel etkinlikler düzenleme sözü verildi.

Kadınlar boğazı gezerek streslerini attılar

Organizasyonun amacı hakkında açıklamada bulunan Ataşehir Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Dilek Karabenk Gürsu şunları söyledi: "Kadınların keyifli vakit geçirerek, hayatlarına olumlu katkı sunmak istedik. Ve ayrıca kadınların günlük yaşamın stresinden uzaklaşarak bir arada olmalarını ve dayanışma duygusunu teşvik etmeyi amaçladık. Etkinliğe katılan kadınlarımız, rehber eşliğinde tüm tarihi bölgeleri tekne ile gezme fırsatından yararlanmış oldu ve bu sayede tarihi bölgeleri tekrar hatırladık."


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Son Haberler
Dışişleri Bakanlığı: "Başbakan Zeydi'ye bu kritik görevinde başarılar diliyoruz"
Dışişleri Bakanlığı: "Başbakan Zeydi'ye bu kritik görevinde...
Ankara'da kuvvetli rüzgar çöp konteynerini savurdu
Ankara'da kuvvetli rüzgar çöp konteynerini savurdu
Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu'nun müşteki olduğu davanın görülmesine başlandı
Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu'nun müşteki olduğu...
Mersin'de trafikte kameralı sıkı denetim: 10 günde bin 413 sürücü ceza yedi
Mersin'de trafikte kameralı sıkı denetim: 10 günde bin 413 sürücü...
Çocuk istismarı görüntüleri satın aldığı iddiasıyla 2 şüpheli tutuklandı
Çocuk istismarı görüntüleri satın aldığı iddiasıyla 2 şüpheli...
Kaymakam Aydın'dan gaziye vefa ziyareti
Kaymakam Aydın'dan gaziye vefa ziyareti

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi